Πιο extreme Lada Niva δεν έχετε ξαναδεί!

Το Lada Niva είναι ένα μοντέλο που έχει αγαπηθεί σφόδρα από τους λάτρεις του off-roading. Τέρας ανθεκτικότητας κι εξαιρετικά ικανό και σκληροτράχηλο σε κάθε διαδρομή!

Όμως η VIS-Auto, θυγατρική της AvtoVAZ, (η εταιρεία που κατασκευάζει τα Lada) προσφέρει μια ακόμα πιο ικανή έκδοση του Lada, συνδυάζοντας το Lada Pick up, με την έκδοση Bronto Marsh.

Δείτε ακόμα: Ιδανικό Lada Niva για εκτός δρόμου διακοπές

Στο μοντέλο που βλέπετε στις φωτογραφίες έχει δοθεί ο εσωτερικός κωδικός VIS-23461. Διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και ειδικού τύπου ελαστικά για κίνηση σε χιόνι και λάσπη, τα οποία για να μπουν έπρεπε να κοπούν εντελώς τα φτερά. Η ανεξάρτητη ανάρτηση φροντίζει για την συνεχή επαφή των τροχών με το οδόστρωμα, ενώ από το Bronto έχουν παρθεί το μπλοκέ διαφορικό, το κιβώτιο ταχυτήτων αλλά κι οι άξονες εμπρός και πίσω. Η καμπίνα προέρχεται εξ’ ολοκλήρου από το ανανεωμένο Lada 4x4.

 Διαβάστε επίσης: Από 8.050 ευρώ το ανανεωμένο Lada Niva

Αυτό σημαίνει ότι τα συρόμενα χειριστήρια του συστήματος κλιματισμού αντικαταστάθηκαν από πιο εύχρηστα και μοντέρνα περιστροφικά, ενώ διαθέτει κι έναν νέο πίνακα οργάνων με τις αναλογικές ενδείξεις (ταχύμετρο, στροφόμετρο, δείκτες θερμοκρασίας κινητήρα και καυσίμου) και τις ψηφιακές του trip computer στο κέντρο. Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός κινητήρας 1.7 λίτρων με ισχύ 83 ίππων που συνεργάζεται με το 5τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων. Ίσως να ήθελε μια αναβάθμιση στον κινητήρα γιατί με όλες αυτές τις αλλαγές θα ζορίζεται περισσότερο.

Δείτε ακόμα: Η πιο αργή επιτάχυνση με Lada Niva (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store