Ο πιο άτυχος οδηγός νέου Toyota Yaris

To Toyota Yaris βρίσκεται χρόνια τώρα ψηλά στην προτίμηση των αγοραστών στην Ελλάδα, γεγονός που αποδεικνύεται από τις πωλήσεις του, αφού πολλές φορές έχει βρεθεί στην πρώτη θέση. Μια πετυχημένη πορεία που συνεχίζει και το υπάρχον Yaris, το οποίο έχει σημαντικούς συμμάχους τις προσιτές του τιμές και την υβριδική έκδοση.

Κάποιοι μάλιστα είναι τόσο πιστοί και υπομονετικοί που μπορούν να περιμένουν αρκετούς μήνες μέχρι να το παραλάβουν. Φανταστείτε λοιπόν πόσο άτυχος ήταν ο οδηγός του εικονιζόμενου Yaris, γιατί πρόλαβε να το χαρεί καινούργιο και ατρακάριστο, για μόλις 1.920 χιλιόμετρα. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, κάποιος άλλος οδηγός έπεσε πίσω από το Yaris και του έκανε τη ζημιά, αν και δεν μοιάζει να είναι και τόσο μεγάλη. Σίγουρα επισκευάζεται εύκολα. Πέρα από το ίσιωμα της καρότσας πίσω, θα χρειαστεί φανάρια, προφυλακτήρα, επενδύσεις και πόρτα του χώρου αποσκευών. Ψιλοπράγματα για τους φανοποιούς, προκειμένου να επανέλθει στην αρχική του μορφή και να φαίνεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Σύμφωνα με την αγγελία ταξινομήθηκε τον Νοέμβριο του 2022 και πρόκειται για το Yaris με τον 1.5 λτ. κινητήρα βενζίνης των 125 ίππων. Το υπόλοιπο μέρος του αμαξώματός του είναι απείραχτο (πλην της γρατσουνιάς στον εμπρός προφυλακτήρα), όπως ισχύει και για το εσωτερικό. Ο έμπορος που το έχει το πουλά στην τιμή των 14.500 ευρώ. Ενδεικτικά ένα αντίστοιχο καινούργιο Yaris 1.5 125 hp Active Plus κοστίζει τώρα από 19.570 ευρώ. Το μεταλλικό χρώμα «Χάλκινο» που έχει το τρακαρισμένο χρεώνεται επιπλέον 460 ευρώ, ενώ φέρει και το πακέτο χρωμίου, που στοιχίζει άλλα 480 ευρώ. Κοινώς η τιμή του ξεπερνά τις 20.500 ευρώ. Δεν γνωρίζουμε πόσο μπορεί να κοστίζει η επισκευή του, ωστόσο για φανοποιούς σαν τον Arthur Tussik, πρόκειται για μια δουλειά ρουτίνας.

Get it on Google Play Download on the App Store