Νέοι κινητήρες Honda VTEC με τεχνολογία iST!

Η Honda είναι σε όλους μας γνωστή εδώ και χρόνια για τα αυτοκίνητά της, από το παλαιότερο (ως όνομα) Civic, έως τα μεταγενέστερα Jazz, HR-V, CR-V κ.λπ. Ωστόσο δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς όπως είναι και στις μοτοσικλέτες όπου είναι πάρα πολύ δημοφιλής, αλλά και σε εξωλέμβιους κινητήρες. Πρόσφατα, στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι στη Γένοβα της Ιταλίας, παρουσίασε τη νέα σειρά εξωλέμβιων μηχανών 115 έως 150 ίππων, η οποία προορίζεται για σκάφη επιδόσεων.

Οι συγκεκριμένες εξωλέμβιες BF115, BF135 και BF150, είναι πλήρως ανασχεδιασμένες και τεχνολογικά εξελιγμένες, εξοπλισμένες με τεχνολογία VTEC (Μεταβλητός Χρονισμός Βαλβίδων & Ηλεκτρονικός Έλεγχος Βύθισης) και PGM-FI (Προγραμματισμένος Ψεκασμός Καυσίμου) εξασφαλίζοντας γρήγορη επιτάχυνση και εξαιρετική απόδοση. Επιπλέον, η νέα σειρά διαθέτει τεχνολογία ECOmo (σύστημα Ελέγχου Χαμηλής Καύσης) για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου. Η αποκλειστική τεχνολογία VTEC της Honda προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό ισχύος, ροπής και απόδοσης σε όλες τις στροφές.  Η τεχνολογία Honda BLAST με τον ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου PGM-FI παρέχουν άμεση επιτάχυνση σε βέλτιστη ταχύτητα πλεύσης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα απόδοση καυσίμου, με τον κάτοχο να απολαμβάνει επιπλέον όφελος από τον μειωμένο χρόνο συντήρησης, αλλά και το χαμηλότερο κόστος λειτουργίας.

Πέρα από την αδιαπραγμάτευτη δύναμη και τεχνολογία, η σειρά V6 κινητήρων της Honda, προσφέρουν ισορροπία μεταξύ απόδοσης και οικονομίας καυσίμου σε συνδυασμό με μοντέρνο εξωτερικό σχεδιασμό που διατηρεί την κομψή και αεροδυναμική αισθητική της χαρακτηριστικής Progressive V Form σχεδίασης της Honda. Η ανασχεδιασμένη εκλεπτυσμένη σιλουέτα είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της V6 σειράς και χαρακτηρίζεται από αεροδυναμικές γραμμές, λειτουργικότητα και φινίρισμα υψηλής ποιότητας, σε χαρακτηριστικό ασημί ή λευκό χρώμα, με ιδιαίτερη αντοχή στη διάβρωση.

Τεχνολογία Έξυπνου Ηλεκτρονικού Χειριστηρίου iST (Intelligent Shift and Throttle)

Η επιλογή έξυπνου ηλεκτρονικού χειριστηρίου Honda iST (Intelligent Shift & Throttle®) αποτελεί την βασική τεχνολογική εξέλιξη της σειράς. Υιοθετημένη από τη θρυλική σειρά V6 μηχανών, αυτή η καινοτόμα προσθήκη επιτρέπει  βελτιστοποιημένο έλεγχο και άμεση απόκριση κινητήρα, επιτρέποντας τον έλεγχο πολλαπλών μηχανών με έναν μόνο μοχλό!

Get it on Google Play Download on the App Store