Νέο σκληροτράχηλο pickup από τη Mahindra

Η Mahindra αποκάλυψε σήμερα το πρωτότυπο μοντέλο «Global Pik Up» στην εκδήλωση «Futurescape» που έλαβε χώρα στο Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής, προαναγγέλλοντας το όχημα παραγωγής που θα λανσαριστεί το 2025. Ως βάση αναμένεται να χρησιμοποιηθεί το πλαίσιο τύπου σκάλας του SUV Scorpio-N, από το οποίο υιοθετεί κάποια σχεδιαστικά στοιχεία στο εμπρός τμήμα του αμαξώματός του.

Το σκληροτράχηλο πρωτότυπο Mahindra Global Pik Up διαθέτει πολλά εκτός δρόμου χαρακτηριστικά εξωτερικά, όπως είναι ο αναπνευστήρας, τα χωμάτινα ελαστικά, τα σκαλοπάτια, η σχάρα οροφής με τα φώτα LED, τα πλαστικά προστατευτικά τμήματα και η μπάρα στην καρότσα. Εκεί έχουν τοποθετηθεί και δύο ρεζέρβες δεμένες με ειδικά σχεδιασμένους ιμάντες. Για το εσωτερικό δεν δημοσιεύτηκαν εικόνες, ωστόσο το πιθανότερο είναι να διαθέτει και αυτό ομοιότητες με την καμπίνα του Scorpio-N.

Σύμφωνα με ειδησεογραφικά μέσα από την Ινδία, το pickup παραγωγής θα εφοδιάζεται με επόμενης γενιάς πετρελαιοκινητήρα, συνδυασμένο με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Η ισχύς θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός κατάλληλου συστήματος 4WD με τέσσερις επιλογές οδήγησης (Normal, Grass-Gravel-Snow, Mud-Rut, Sand). Επίσης. θα εξοπλίζεται με συστήματα ημιαυτόνομης οδήγησης, συνδεσιμότητα 5G και όλα τα καλούδια ενός σύγχρονου SUV.

Get it on Google Play Download on the App Store