Νέο «παπί» UM Flash 125 LZ με 2.000 ευρώ!

Η αμερικάνικη UM Motorcycles (αντιπρόσωπος η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε.), παρουσιάζει το νέο UM Flash 125 LZ, που ανήκει στην δημοφιλή κατηγορία των underbones (παπιά), οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου και δίνει νέα πνοή στις αστικές μετακινήσεις, με τη σχεδίαση και τη χρηστικότητά του.

Το νέο Flash 125 της UM είναι η σύγχρονη απάντηση στη μετακίνηση στην πόλη, συνδυάζοντας αρμονικά τα πλεονεκτήματα δύο κατηγοριών, του παπιού και του σκούτερ. Ελαφρύ και ευέλικτο για την πόλη, ξεχωρίζει για τη μοντέρνα του εμφάνιση, την ψηφιακή οθόνη ενδείξεων, τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σέλα και τους δύο ακόμα χρηστικούς χώρους στο εσωτερικό της ποδιάς. Εφοδιάζεται με μεγάλους τροχούς 17 ιντσών, ενώ τα περιφερειακά φώτα LED, τόσο ο προβολέας, όσο και το πίσω φανάρι και τα φλας, συμβάλλουν καθοριστικά στην ασφάλεια των μετακινήσεων κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού. Διατίθεται σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο, με τις περιφερειακές λεπτομέρειες στο χρώμα του χαλκού να αναδεικνύουν την προσοχή στη λεπτομέρεια της κατασκευής.

Το νέο παπί UM Flash 125 εξοπλίζεται με σχάρα τοποθέτησης αντικειμένων στην «ποδιά» του, συν μία σχάρα πίσω. Παράλληλα, η μεγάλη και άνετη σέλα, προσφέρει υποστήριξη μέσης για τον αναβάτη. Επίσης, οι χούφτες στο τιμόνι εξασφαλίζουν άνεση και προστασία στις μετακινήσεις. Ακόμα ένα εντυπωσιακό στοιχείο εξοπλισμού είναι ο μεγάλος, ιδιαίτερα ευκρινής και λειτουργικός ψηφιακός πίνακας οργάνων. Επίσης, υπάρχει και θύρα USB, ένα πολύ χρήσιμο στοιχείο στην καθημερινή, πολύωρη χρήση στην πόλη, ενώ ένας κεντρικός, μαγνητικός πολυδιακόπτης, δυσκολεύει τη παραβίαση του δίκυκλου.

Το νέο UM Flash 125 εφοδιάζεται με έναν σύγχρονο, 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 κ.εκ. και απόδοση 8,6 ίππων και 8,8 Nm ροπής, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 4 σχέσεων. Με ρεζερβουάρ 4 λίτρων και μόλις 1,7 λτ./100 χλμ. μέσης κατανάλωσης, το νέο παπί της αμερικάνικης UM έχει αυτονομία που αγγίζει τα 240 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα, κάνοντας οικονομία στις καθημερινές μετακινήσεις. Παράλληλα, το μοντέλο συμμορφώνεται πλήρως με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5. Η προσιτή τιμή των 2.000 ευρώ, που πλαισιώνεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών, αναδεικνύει ακόμα πιο πολύ τον ολοκληρωμένο και value for money χαρακτήρα του νέου UM Flash 125.

Get it on Google Play Download on the App Store