Νέο Nissan Qashqai στις 17 Απριλίου

Το δημοφιλέστερο μοντέλο της Nissan, το τρίτης γενιάς Qashqai που παρουσιάστηκε το 2021, δέχεται ένα φρεσκάρισμα προκειμένου να διατηρηθεί επίκαιρο απέναντι σε ένα ισχυρότατο ανταγωνισμό. Προς το παρόν η Nissan παρουσιάσει ένα teaser video, όμως τα αποκαλυπτήριά του θα γίνουν στις 17 Απριλίου και ώρα 8:00 το πρωί.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε, το εμπρός τμήμα του αμαξώματός του εμφανίζεται αρκετά αλλαγμένο. Η μάσκα και ο προφυλακτήρας είναι πλήρως διαφοροποιημένοι, ενώ και τα φωτιστικά σώματα έχουν νέο ντιζάιν, διατηρώντας όμως το αιχμηρό τους στιλ με το τριγωνικό σχήμα που διαμορφώνουν τα LED. Παράλληλα βλέπουμε και νέου σχεδιασμού ζάντες μεγάλης διαμέτρου. Διαφορές πιθανώς να υπάρχουν και στο πίσω μέρος του ανανεωμένου Qashqai, αν και δεν είναι ευδιάκριτες από το teaser video.

Στο εσωτερικό εστιάζει στον ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ διακρίνονται ακόμα τμήματα από το τιμόνι και το infotainment. Στο υπάρχον Qashqai το ψηφιακό καντράν μετρά 12,3 ίντσες και η οθόνη αφής 9 ίντσες (στις πιο πλούσιες εκδόσεις). Στο Qashqai facelift δεν παρατηρούνται αλλαγές, εκτός αν έχουν γίνει αναβαθμίσεις. Εκεί που φαίνεται να άλλαξε είναι στις επενδύσεις στα καθίσματα και ταμπλό.

Όσο για τους κινητήρες το υπάρχον Qashqai εξοπλίζεται με τους mild hybrid 1.3 DiG-T 140 PS και 158 PS και τον υβριδικό 1.5 e-Power 190 PS. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στο ανανεωμένο Qashqai. Εν αναμονή λοιπόν έως τις 17 Απριλίου μέχρι να γίνουν τα πλήρη αποκαλυπτήρια του best seller της Nissan.

Get it on Google Play Download on the App Store