Infiniti Q45 βιτρίνας & δώρο Motorola με πορτάκι!

Η Infiniti μια μάρκα που είναι γνωστή για τα πολυτελή αυτοκίνητα που κατασκευάζει, τα οποία διακρίνονται και για την αυξημένη αντοχή τους στο χρόνο.

Επομένως η απόκτηση ενός μεταχειρισμένου Infiniti δεν είναι κακή ιδέα για όσους θέλουν να απολαύσουν αυξημένη πολυτέλεια με λίγα χρήματα. Μια τέτοια περίπτωση είναι το εικονιζόμενο Infinity Q45 που μας ταξιδεύει πίσω στο 2000 και δίνεται σε δημοπρασία από το Bring A Trailer! Από τότε έως και σήμερα η τότε ναυαρχίδα της Infinity στα σεντάν έχει διανύσει μόλις 27.589 χλμ. και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Βαμμένο σε μαύρο χρώμα, το οποίο δεν έχει χάσει τη λάμψη του, διαθέτει επίσης προβολείς HID, επενδύσεις χρωμίου, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ενώ διαθέτει και ηλιοροφή που είναι πλήρως λειτουργική. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το δέρμα και το ξύλο, με τα καθίσματα να είναι θερμαινόμενα και πλήρως ρυθμιζόμενα. Το αναλογικό ρολόι κεντρίζει τα βλέμματα, όπως επίσης και το ηχοσύστημα της Bose με οκτώ ηχεία και CD player. Αυτό που κάνει όμως πραγματικά εντύπωση είναι το πως υπάρχει ακόμα και προσφέρεται μαζί με το αυτοκίνητο ένα κινητό τηλέφωνο Motorola, τα γνωστά μας με το πορτάκι!

Το θηριώδες Infinity Q45 κινείται από έναν V8 κινητήρα 4,1 λίτρων με ισχύ 270 ίππων και 376 Nm ροπής. Συνδέεται με ένα αυτόματο κιβώτιο τεσσάρων ταχυτήτων, το οποίο στέλνει την ισχύ στους πίσω τροχούς. Αν και το αυτοκίνητο κόστιζε το 2000 περίπου 44.018 ευρώ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το κάνουν δικό τους πολύ λιγότερα, μιας και η μέγιστη πλειοδότηση αγγίζει τα 6.181 ευρώ. Αν σας ενδιαφέρει βιαστείτε μόνο μιας κι η δημοπρασία λήγει σε 6 μέρες!

Get it on Google Play Download on the App Store