Ηλικιωμένος πάει ανάποδα στην Κορίνθου-Τριπόλεως (+video)

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε όλο και περισσότερα επικίνδυνα φαινόμενα στους δρόμους και παρά το γεγονός πως θρηνούμε θύματα δεν φαίνεται κανείς να αναστατώνεται ιδιαίτερα. Οι έλεγχοι είναι λίγοι και περιορίζονται σε αυτούς για υπερβολική ταχύτητα ή ζώνε ασφάλειας και κράνος (καλά κάνουν αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα προβλήματα) την στιγμή που στους ελληνικούς δρόμους κυκλοφορούν ανάμεσά μας πολλοί επικίνδυνοι οδηγοί.

Δείτε ακόμη: Το τραμ του τρόμου (+video)

Και ενώ ακόμη είναι νωπές οι εικόνες από το τροχαίο στον Κηφισό με την νταλίκα που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έσπειρε τον θάνατο, εχθές στην Κορίνθου – Τριπόλεως έγινε ένα συμβάν που θα μπορούσε να έχει πιο δυσάρεστη κατάληξη. Και αυτό γιατί όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί πιο κάτω και έχει ανέβει στο κανάλι του arcadiaportal στο youtube, ο οδηγός αυτοκινήτου πάει ανάποδα και μάλιστα με υψηλή ταχύτητα.

Διαβάστε επίσης: Λάβα καταστρέφει Ford Mustang (+video)

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ηλικιωμένος οδηγός ξεκίνησε από τον Κόμβο Ναυπλίου και μπήκε ανάποδα στο ρεύμα προς Καλαμάτα… Ο οδηγός έχει εντοπιστεί και θα του απαγγελθούν κατηγορίες. Εμείς πάντως δεν μπορούμε να μην κάνουμε και μία αναφορά στον οδηγό του αυτοκινήτου από όπου προέρχεται το video, ο οποίος αντί να είναι προσηλωμένος στην οδήγηση έχει βγάλει το κινητό του και τραβάει video…

Get it on Google Play Download on the App Store