Το ταξί που θα σε πάει τη βόλτα της ζωής σου

Μία βόλτα στην πιο απαιτητική και γρήγορη πίστα στο κόσμο, το Nürburgring θα ήταν από τις ωραιότερες εμπειρίες που θα μπορούσες να ζήσεις. Επειδή όμως η γερμανική πίστα δεν συγχωρεί λάθη με τις 73 στροφές να σε προκαλούν και το λάθος να παραμονεύει, μετά την BMW που σου έδινε την ευκαιρία να συνοδηγήσεις τη Μ5, τώρα έρχεται ένας άλλος κατασκευαστής γρήγορων και πολυτελών αυτοκινήτων να σε απογειώσει.

Διαβάστε ακόμη: BMW M5 Competition με 625 ίππους

Ο λόγος για την Jaguar η οποία αποφάσισε να μην αφήσει αυτή την ευκαιρία στην γερμανική αντίπαλο της και δημιούργησε την υπηρεσία εντός του Nürburgring. Έχοντας στις τάξεις της δύο από τις πιο ισχυρές και ικανές μηχανές απόδοσης που δεν είναι άλλες από την F-Type SVR και την XJR575, τώρα μπορείς να «βολτάρεις» έχοντας στο καπό την αστείρευτη δύναμη του περίφημου V8 των 5.0 λίτρων.

Και τα δύο μοντέλα εφοδιάζονται με τον προαναφερόμενο κινητήρα ο οποίος αποδίδει 575 άλογα και δίνει τελική ταχύτητα 322 χλμ./ώρα στην F-Type SVR και κάτι λιγότερο 300 χλμ./ώρα στην XJR575. Αντίστοιχα το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε 3,6 δευτερόλεπτα για το Coupe και 4,4 δευτερόλεπτα για το μεγάλο σεντάν επιδόσεων.

«Μια βόλτα με την F-TYPE SVR και την XJR575 Race Taxi είναι μια συναρπαστική και πραγματικά αξέχαστη εμπειρία για κάθε λάτρη των αυτοκινήτων», δήλωσε ο διευθυντής της Jaguar Phil Talboys, «ή οποιοσδήποτε απολαμβάνει την γρήγορη οδήγηση! Οι πολύ έμπειροι επαγγελματίες οδηγοί μας είναι παλαίμαχοι του 24ωρου αγώνα Nürburgring, κάνοντας τους μοναδικά ειδικούς για να δείξουν στους πελάτες μας τις πραγματικές δυνατότητες αυτών των εξαιρετικών υπερσυμπιεστών V8 Jaguar.»

Δείτε ακόμα: Aston Martin με 600 ατμοσφαιρικά άλογα

Δεν έχετε λοιπόν από το να κλείσετε μια βόλτα η οποία θα σας κοστίσει 199 ευρώ ανά γύρο. Ακόμα μπορείτε να καταγράψετε με εγγραφή βίντεο HD την διαδρομή και να ξαναζήσετε την αξέχαστη εμπειρία στην οθόνη σας.

Get it on Google Play Download on the App Store