Η πιο άσχημη BMW Σειρά 5 του κόσμου

Με την εξάπλωση του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο αλλά και την ύπαρξη καμερών σχεδόν παντού, έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Πράγματα για τα οποία αν δεν είχαμε εικόνα, ότι και αν μας έλεγαν δεν θα το πιστεύαμε… Σκεφθείτε για παράδειγμα να σας έλεγε ένας φίλος σας «είδα μία BMW 5άρα με πίσω μέρος από Corvette»… Σίγουρα θα τον αποκαλούσατε ψεύτη, το λιγότερο.

Δείτε ακόμη: Πρόστιμα για όσους αφήνουν το αυτοκίνητο στο ρελαντί

Πλέον, έχουμε κάμερες όλοι και σίγουρα η εικόνα βοηθάει για να πειστούν ακόμη και οι πλέον δύσπιστοι. Αυτό θα σκέφτηκε και ο φωτογράφος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, ο οποίος μόλις το είδε έβγαλε κατευθείαν το κινητό του για να απαθανατίσει τη στιγμή. Και τι στιγμή… Η στιγμή που πέρασε από εμπρός του η πιο άσχημη BMW Σειρά 5 που έχουμε δει ποτέ. Και αυτό γιατί το πίσω μέρος της είναι ένα κομμάτι που παραπέμπει σε Corvette… Πρόκειται για τη BMW Σειρά 5 Ε39, η οποία βρίσκεται στην Ουάσιγκτον και… σκορπίζει τον τρόμο στα μάτια των περαστικών.

Διαβάστε επίσης: Κι όμως… ξεκόλλησε από εκεί η Mercedes (+video)

Εκτός όλων των άλλων πάντως σχετικά με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εμείς έχουμε την εξής απορία: Πως ανοίγει ο ιδιοκτήτης του το πορτμπαγκάζ για να βάλει και να βγάλει πράγματα από αυτό;

Get it on Google Play Download on the App Store