Ετοιμοπαράδοτα Kia Stonic από 18.340 ευρώ

Το δημοφιλές μικρό SUV Kia Stonic αποτελεί στην αρχική του έκδοση την πιο οικονομική σε τιμή πρόταση της κατηγορίας, ενώ και σε ανώτερα επίπεδα εξοπλισμού παραμένει πιο προσιτό από άλλα B-SUV. Όσοι θέλουν ένα Stonic άμεσα, δεν έχουν παρά να κοιτάξουν στα ετοιμοπαράδοτα (δείτε εδώ), που έχουν αναρτήσει σε αγγελίες διάφοροι επίσημοι έμποροι της Kia και να επικοινωνήσουν μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες.

Τα περισσότερα από αυτά είναι διαθέσιμα με τον 1.200άρη κινητήρα των 84 ίππων και κάποια ελάχιστα με τον 1.0 T-GDi 100 hp. Αυτά με τις χαμηλότερες τιμές αφορούν την πρώτη έκδοση Inmotion με 6 αερόσακους, οθόνη 8 ιντσών, χειριστήρια στο τιμόνι, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, air condition, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος και ράγες οροφής. Πιο πάνω σε εξοπλισμό τοποθετούνται τα Stonic Optimum με ζάντες αλουμινίου, φώτα LED, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, Cruise control, πίσω θύρα USB, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων και κεντρικό υποβραχιόνιο.

Μεταξύ των ετοιμοπαράδοτων Kia Stonic που βλέπουμε σε αγγελίες, προσφέρεται και το πιο πλούσιο GL Platinum. Επιπλέον ενσωματώνει αυτόνομο φρενάρισμα, διατήρηση λωρίδας, αυτόματη λειτουργία μεγάλων φώτων, αυτόματο κλιματισμό, προβολείς ομίχλης, φιμέ τζάμια, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες κ.λπ. Διατίθενται και τα πιο σπορτίφ GT-Line, τα οποία φέρουν και αισθητικές αλλαγές εξωτερικά και στο εσωτερικό από τις υπόλοιπες εκδόσεις. Ανεξαρτήτως έκδοσης, ο κάτοχος ενός καινούργιου Kia Stonic λαμβάνει 5 χρόνια δωρεάν service και την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Από πλευράς κινητήρων, ο 1.2 λτ. των 84 ίππων και 118 Nm επαρκεί για τις αστικές μετακινήσεις, ενώ ο 1.000άρης turbo με τα 100 άλογα και την περισσότερη ροπή των 172 Nm εξασφαλίζει πιο άνετα ταξίδια. Άλλωστε το Stonic είναι ένα πολύ βολικό αυτοκίνητο για τις καθημερινές ανάγκες, ευκολοδήγητο, ευχάριστο και με πολύ καλό πάτημα στο δρόμο. Όσο για το εσωτερικό του με την πολύ καλή εργονομία και την στιβαρή κατασκευή, παρέχει επαρκείς χώρους για τέσσερις επιβάτες και τις αποσκευές (352 λίτρα).

Get it on Google Play Download on the App Store