Ετοιμοπαράδοτα Kia Picanto από 14.390 ευρώ

To Kia Picanto είναι χρόνια τώρα, ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα πόλης στην Ελλάδα. Παράλληλα ανήκει στα οικονομικότερα σε τιμή καινούργια αμάξια της αγοράς, ενώ αποτελεί ένα ιδανικό και πολύ εξυπηρετικό όχημα για την πόλη. Όσοι αναζητούν ένα τέτοιο μοντέλο και το θέλουν άμεσα, θα βρουν κάποια λίγα ετοιμοπαράδοτα σε τιμές που ξεκινούν από 14.390 ευρώ. Μαζί με την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση και τα 5 χρόνια δωρεάν service, το Picanto παρέχει σημαντικά οφέλη και μετά την απόκτησή του.

Από τις αγγελίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, βλέπουμε ότι διατίθενται και με τους δύο ατμοσφαιρικούς κινητήρες 1.0 MPi 67 PS και 1.2 MPi 84 PS. Τα πιο οικονομικά αφορούν το επίπεδο εξοπλισμού LX Inmotion 4S, στο οποίο περιλαμβάνονται 6 αερόσακοι, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, air condition, ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα οδηγού και ράδιο με MP3 και χειριστήρια στο τιμόνι και. Τα λίγο πιο ακριβά αφορούν τη δεύτερη έκδοση LX Optimum (από 15.090 ευρώ) με επιπλέον infotainment με οθόνη αφής 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, 6 ηχεία (αντί 2) και φιμέ παράθυρα. Όσοι θέλουν ακόμα περισσότερα, τότε θα τα βρουν στο πιο πλούσιο Premium και στο πιο σπορτίφ GT-line.

Αναφορικά με τους κινητήρες, ο βασικός 1.000άρης των 67 ίππων και 96 Nm ροπής είναι ό,τι πρέπει για την πόλη, γιατί διαθέτει ζωηράδα, ανεβάζει εύκολα στροφές και κυρίως, είναι ολιγαρκής σε βενζίνη. Σε πραγματικές συνθήκες καταναλώνει σε μεικτή χρήση 5,6 λτ./100 χλμ., ενώ με εκπομπές CO2 από 113 γρ./χλμ. απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας και κυκλοφορεί καθημερινά στο Δακτύλιο της Αθήνας. Το 1.200άρι μοτέρ με τους 84 ίππους και τα 118 Nm ροπής κινεί ακόμα πιο άνετα το μικρότερο Kia (0-100 χλμ./ώρα σε 12,5 δλ., έναντι 14,6 δλ. το 1.0 MPi). Η κατανάλωση διατηρείται και πάλι σε χαμηλά επίπεδα (6,5 λτ.100 χλμ.), ενώ με εκπομπές CO2 στα 117 γρ./χλμ. επίσης γλιτώνει τα τέλη και μπαίνει ελεύθερα στο Δακτύλιο.

Το Kia Picanto θα το λατρέψει κάθε οδηγός που μετακινείται στα αστικά κέντρα, γιατί είναι εξαιρετικά ευέλικτο και πάρα πολύ εύκολο στους χειρισμούς. Άλλωστε με μήκος 3.595 χιλιοστά είναι από τα μικρότερα αυτοκίνητα της κατηγορίας. Παρόλα αυτά είναι σε θέση να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα χωρίς στρίμωγμα, ενώ τα 255 λίτρα του χώρου αποσκευών είναι από τα περισσότερα σε μίνι μοντέλο. Επίσης είναι καλοφτιαγμένο, με ανθεκτικά σκληρά πλαστικά και γεροδεμένη συναρμογή.

Get it on Google Play Download on the App Store