Έτοιμο για πρεμιέρα το νέο Pininfarina B95

Στο Monterey Car Week, στις 17 Αυγούστου θα ανοίξει η αυλαία για το ολοκαίνουριο Β95 από την Automobili Pininfarina. Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο, το πρώτο από τη συλλογή των νέων μοντέλων της ιταλικής φίρμας, με καταβολές από το στιλάτο, ηλεκτρικό crossover Pura Vision Concept, το οποίο θα εισάγει μια νέα εποχή ηλεκτρικής πολυτέλειας.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε πολλά για το αυτοκίνητο, αλλά υποσχέθηκε ότι το B95 θα είναι μια «εντελώς νέα πρόταση από την ιταλική μάρκα». Η εταιρεία μάλιστα δεν δίστασε να το παρουσιάσει ως «τεχνικό αριστούργημα» με ένα «εξαιρετικό σχέδιο» που θα ευχαριστήσει τους απαιτητικούς πελάτες. Η Automobili Pininfarina δημοσίευσε μια, ομολογουμένως, σκοτεινή εικόνα teaser, αφήνοντας σε κοινή θέα ελάχιστα. Αν όμως αυξήσουμε τη φωτεινότητα, μπορούμε να δούμε ότι το μοντέλο φαίνεται να είναι ένα supercar που διαφέρει σαφώς από τη ναυαρχίδα της μάρκας, το Battista. Αν και δεν διακρίνονται πολλά στοιχεία, το B95 διαθέτει λεπτά φωτιστικά σώματα, ένα φωτεινό σήμα Pininfarina, καθώς και έναν επιβλητικό πίσω διαχύτη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Paolo Dellachà δήλωσε: «είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική της Automobili Pininfarina να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Monterey φέτος, εντυπωσιάζοντας τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους θαυμαστές μας με μια συλλογή από υπέροχα νέα οχήματα. Είναι η πρώτη φορά στον κόσμο που αυτά τα ειδικά μοντέλα θα παρουσιαστούν μαζί, με αιχμή του δόρατος το εξαιρετικό νέο B95, μια εντελώς νέα πρόταση που εμπνέεται από την προσφάτως αποκαλυφθείσα φιλοσοφία σχεδίασης Pura Vision».

Get it on Google Play Download on the App Store