Έρχεται Kia Ceed GT με 200 ίππους

Μπορεί η Hyundai να το έχει προχωρήσει πολύ το πρότζεκτ των γρήγορων εκδόσεων των αυτοκινήτων της, ειδικά μετά την παρουσίαση του τμήματος N και των αντίστοιχων μοντέλων, δεν φαίνεται όμως η Kia να επιθυμεί την ίδια πολιτική. Και αυτό γιατί δεν έχει ανάλογο τμήμα γρήγορων εκδόσεων αλλά κάποιες εκδόσεις GT των μοντέλων της οι οποίες φροντίζουν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω οδηγικά.

Δείτε ακόμη: Πόσα δισεκατομμύρια πληρώνουμε σε φόρους για το αυτοκίνητο;

Το ίδιο θα ισχύσει και στην περίπτωση του νέου Kia Ceed, που βλέπουμε πιο πάνω στην εικόνα και για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ. Αυτό λοιπόν, θα αποκτήσει έκδοση GT που θα λανσαριστεί στην αγορά το 2019. Σύμφωνα μάλιστα με τον διευθυντή προϊοντικής σχεδίασης David Labrosse η ιπποδύναμή του θα είναι στους 200 ίππους.

Διαβάστε επίσης: Η κόντρα των supersedan στα 300 χλμ./ώρα (+video)

Φυσικά θα υπάρχουν αλλαγές στο στήσιμο του αυτοκινήτου σε σχέση με τις πιο… ταπεινές εκδόσεις. Τα φρένα θα είναι μεγαλύτερα, η ανάρτηση πιο σφικτή και θα κρατά το αμάξωμα πιο χαμηλά, ενώ το σύστημα διεύθυνσης θα είναι πιο γρήγορο. Περιορισμένες θα είναι οι αλλαγές στην εμφάνισή του, με διακριτική αεροτομή οροφής, νέες ζάντες αλουμινίου ειδικά για την περίσταση και φυσικά τα σχετικά λογότυπα GT να συνοδεύουν το αυτοκίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store