Έπεσε σε λακκούβα και πλήρωσε γιατί την χάλασε…

Το φαινόμενο με τις λακκούβες στους δρόμους δεν είναι ελληνική αποκλειστικότητα, αφού παρατηρείται και σε άλλες χώρες, όπως για παράδειγμα στην Ρωσία. Φυσικά σε όλες τις χώρες, όταν κάποιος πέσει… θύμα μιας λακκούβας είναι λογικό να προσπαθήσει να βρει το δίκιο του.

Δείτε ακόμη: Tο εσωτερικό του κορυφαίου καθίσματος (+video)

Είτε είναι στην Ελλάδα, είτε στην Ρωσία. Βέβαια οι δύο χώρες φαίνεται πως έχουν μία σημαντική διαφορά. Στην Ελλάδα πρέπει να τραβήξεις τα πάνδεινα για να αποζημιωθείς (και αν), ενώ στην Ρωσία όχι μόνο δεν θα αποζημιωθείς αλλά θα πληρώσεις και από πάνω… Τουλάχιστον αυτό αποφάσισαν οι αρμόδιες αρχές στην Ρωσία, στην περίπτωση ενός ποδηλάτη μάλιστα, ο οποίος τραυματίστηκε και χάλασε και το ποδήλατό του έπειτα από πτώση σε λακκούβα και στην προσπάθειά του να βρει το δίκιο του, τελικά έπρεπε να πληρώσει και για την επισκευή της!

Διαβάστε επίσης: Λαμπάκι φρένων: Πότε ανάβει; Τι σημαίνει;

Φυσικά ο ίδιος σκέφτηκε πως δεν μπορεί να αποδειχθεί με κάποιον τρόπο πως… χάλασε την λακκούβα και έτσι εξακολούθησε να διεκδικεί αποζημίωση, μέχρι που τελικά η αστυνομία τον μήνυσε για καταστροφή δημόσιας περιουσίας…

Get it on Google Play Download on the App Store