Αγροτικό Tesla Model S είναι ο καλύτερος κουβαλητής

Θεωρητικά και βάσει χρονοδιαγράμματος, το Tesla Cybertruck θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται στην αγορά. Οι καθυστερήσεις, όμως, δίνουν και παίρνουν. Ενδεικτικό το γεγονός πως ακόμα τώρα, η εταιρία του Elon Musk δεν δίνει ημερομηνία λανσαρίσματος. Κάτι που δημιουργεί εκνευρισμό σε όσους θέλουν αγροτικό Tesla, με αρκετούς -πάνω στην αγανάκτησή τους- να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Κάπως έτσι θα μπορούσε να είχε προκύψει το εν λόγω Model S.

Το «Teslamino» (εκ των «Tesla» και Cadillac El Camino) θυμίζει εργοστασιακή κατασκευή, με το τμήμα από τη μεσαία κολώνα και πίσω να έχει μετατραπεί μαεστρικά σε χώρο φόρτωσης. Η δουλειά που έχει πέσει πάνω στο Model S δεν αφήνει καμία λεπτομέρεια στην τύχη της, φροντίζοντας για τα πάντα: από το σχήμα της κολώνας και την ενσωμάτωση του παρμπρίζ στο πίσω μέρος της καμπίνας, μέχρι το άνοιγμα της πόρτας και την αντιολισθητική επένδυση του δαπέδου στην καρότσα. Το pick up Model S μπορεί να κουβαλήσει από πλυντήρια και λοιπές οικιακές συσκευές, μέχρι μοτοσικλέτες motocross!

Το militaire look Tesla βασίζεται σε ένα P85 προ facelift, κάτι που σημαίνει πως μιλάμε για Model S χρονολογίας 2012-2016. Η ισχύς του ηλεκτροκινητήρα ανέρχεται στους 367 ίππους και τα 441 Nm ροπής, που καταλήγουν στον πίσω άξονα. Επιδόσεις και λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά δεν ανακοινώνονται, ωστόσο το Teslamino λογικά βρίσκεται κοντά στα 5,4 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα του P85, ενώ η τελική ταχύτητα δεδομένα θα πρέπει να περιορίζεται στο ίδιο σημείο με εκείνο, ήτοι στα 200 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store