BMW E30 Touring με μοτέρ Μ3 πουλήθηκε 17.600 ευρώ!

Η ΒMW E30 Touring ή Wagon διαφορετικά, είναι ένα μοντέλο που αγαπήθηκε για την πρακτικότητά του από τους λάτρεις της μάρκας. H Wagon εκδοχή της Ε30 ξεκίνησε από μια απλή ιδέα ενός μηχανικού, αλλά σύντομα τα στελέχη της BMW κατάλαβαν την πρακτικότητα που θα προσέφερε και το 1987 την έβαλαν στην παραγωγή!

Η πλέον ποθητή έκδοση της E30 Touring ήταν η 325iX! Όμως στο πέρασμα των ετών και με τη πληθώρα κινητήρων της γερμανικής μάρκας, κυκλοφόρησαν αρκετές παραλλαγές της. Όπως η εικονιζόμενη, χρονολογίας 1989, στην οποία τοποθετήθηκε ο εν σειρά 6κύλινδρος της Ε36 Μ3, έχοντας διανύσει 177.000 χλμ.! Ο ιδιοκτήτης της Ε30 Touring πέρα από το μοτέρ, φρόντισε να τοποθετήσει ένα αλουμινένιο ψυγείο, μια ανθρακονημάτινη εισαγωγή αέρα, ένα χειροποίητο σύστημα εξαγωγής, αλλά κι ένα μπλοκέ διαφορικό! Η καμπίνα δεν πειράχτηκε καθόλου και παρέμεινε η εργοστασιακή.

Η καριέρα της συγκεκριμένης BMW ξεκίνησε στην Αγγλία και πλέον θα μεταναστεύσει στην Αμερική! Βλέπετε εκεί βρέθηκε αγοραστής για αυτήν, ο οποίος δεν δίστασε να δαπανήσει 17.600 ευρώ για να την αποκτήσει! Παρά τις αρκετές σκουριές που είχε πάνω στο αμάξωμά της! Περί ορέξεως…

Get it on Google Play Download on the App Store