Νέο Opel Combo Life με πολύ μεγάλες ανέσεις

Το νέο, πέμπτης γενιάς Combo παρουσιάζει η Opel, το οποίο βασίζεται σε νέα πλατφόρμα, διαθέτει δύο εκδόσεις αμαξώματος και προσφέρει υψηλή πρακτικότητα και μεγάλες ανέσεις.

Το νέο Opel Combo Life εφοδιάζεται με δύο πίσω συρόμενες πόρτες και έχει την κοντή έκδοση με πέντε θέσεις (μήκος 4,40 μ.) και τη μακριά (4,75 μ.) με επτά θέσεις. Την πρακτικότητα αυξάνουν τα τρία μεσαία ανεξάρτητα καθίσματα, οι πάρα πολλές θήκες μέχρι και την πανοραμική οροφή, καθώς και το τεράστιο πορτ μπαγκάζ των 597 λίτρων ή των 850 λίτρων στην επιμηκυμένη έκδοση. Μάλιστα με την αναδίπλωση της πίσω σειράς καθισμάτων φτάνει έως τα 2.126 λτ. στην στάνταρ έκδοση και τα 2.693 λτ. στη μακρύτερη.

Διαβάστε ακόμη: Στη Βασιλίτσα με Nissan Silvia S13 και… έναν snowboarder (+video)

Πολλές είναι οι μοντέρνες τεχνολογίες και τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού που εφοδιάζουν το νέο Opel Combo Life, όπως είναι το Head up display, τα συστήματα αυτόνομης πέδησης με αναγνώριση πεζού, αναγνώρισης οδικών πινακίδων, διατήρησης λωρίδας, το αυτόματο cruise control, το αυτόματο παρκάρισμα, το σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής των οκτώ ιντσών κ.λπ. Επίσης, μπορεί να εξοπλιστεί με το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης IntelliGrip, το οποίο προσαρμόζει την κατανομή της ροπής στους εμπρός τροχούς ανάλογα την επιλογή που έχει κάνει ο οδηγός μέσω του περιστρεφόμενου χειριστηρίου.

Για την κίνηση του νέου Opel Combo Life θα υπάρχουν επιλογές μεταξύ turbo, άμεσου ψεκασμού κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, συνδυασμένοι με μηχανικά κιβώτια 5 ή 6 ταχυτήτων ή με 8τάχυτο αυτόματο. Πιθανά μηχανικά σύνολα είναι τα βενζίνης των 1.2 λτ. και τα ντίζελ των 1.5 λτ. που τροφοδοτούν και το νέο Citroen Berlingo.

Διαβάστε ακόμη: Πρόστιμα και παραβάσεις για τους πεζούς

Get it on Google Play Download on the App Store