Νέο Renault Captur R.S. Line με σπορ αέρα

Πριν δυο μήνες, το Renault Captur ανακηρύχθηκε «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2021. Σήμερα, παρουσιάζεται στη σπορ έκδοση R.S. Line και την ακόμα πιο ξεχωριστή εμφάνιση.

Εξωτερικά, το Captur R.S. Line ξεχωρίζει από την λεπίδα στον εμπρός προφυλακτήρα εμπνευσμένη από την F1, τον αεραγωγό με το σχέδιο κυψελών, τη νέα μάσκα και τις  ζάντες Le Castellet των 18 ιντσών. Πιο μυώδες είναι και το πίσω μέρος, με τον γκρι διαχύτη και τις τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης εκατέρωθεν, συνοδεία των απαραίτητων σημάτων«R.S. Line» στην πόρτα του πορτμπαγκάζ.

Στο εσωτερικό κυρίαρχα στοιχεία αποτελούν τα σπορ καθίσματα με την ενισχυμένη πλευρική στήριξη, τα διακοσμητικά σε απομίμηση ανθρακονημάτων και το σπορ  δερμάτινο τιμόνι με τη διάτρητη επένδυση δέρματος. Επίσης, υπάρχουν πεντάλ αλουμινίου, καθώς και μαύρες επενδύσεις με νέες κόκκινες και γκρι ραφές. Η οθόνη αφής των 10 ιντσών, στο κέντρο του ταμπλό, φιλοξενεί νέα γραφικά, ενώ ακόμα πιο σκούρα είναι τα πίσω παράθυρα.

Κάτω από το δυναμικό περίβλημα συναντάμε τον 1.3 TCe, με απόδοση 140 ίππους και 260 Nm, σε συνεργασία με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ή 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη, και το plug-in υβριδικό σύνολο των 160 ίππων. Παράλληλα η Renault παρουσίασε την ανανεωμένη γκάμα κινητήρων, που εμπλουτίζεται με τον 1.0 TCe των 90 ίππων, την έκδοση LPG του 1.0 TCe 100 και την αντικατάσταση του 1.3 TCe 130 με τον TCe 140. Οι τιμές στη Γαλλία ξεκινούν από τις 21.750 ευρώ για το Captur 1.0 TCe 90 και φτάνουν μέχρι τις 37.050 ευρώ για το E-TECH Plug-in 160 R.S. Line.

Get it on Google Play Download on the App Store