Μυρίζει νυχτολούλουδο το Toyota Corolla Cross Nightsade

Καμία σχέση με το ομώνυμο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή. Aυτή είναι η ονομασία της νέας ειδικής έκδοσης του Toyota Corolla Crossπου γεμίζει μαύρες αποχρώσεις και σπορ χαρακτηριστικά μέσα-έξω.

Η Nightsade SUV παραλλαγή του ιαπωνικού μικρομεσαίου ξεχωρίζει χάρις στη νέα μάσκα και το «μαύρισμα» που έχουν υποστεί η οροφή, τα καλύμματα των καθρεπτών, τα χερούλια των θυρών, η κεραία, το spoiler και φυσικά, οι ζάντες των 18 ιντσών. Πέρα από το Barcelona Red χρώμα των φωτογραφιών, σε συνδυασμό με τον Jet Black ουρανό, προσφέρονται για το αμάξωμα οι αποχρώσεις Jet Black (για total black παρουσιαστικό) και Celestite Gray, πάντα σε συνδυασμό με μαύρη οροφή και αντίστοιχων χρωματισμών σήματα.

Στο εσωτερικό, αν και δεν έχουμε εικόνα, η Toyota μας ενημερώνει πως συναντάμε συνδυασμό δερμάτινων και επενδύσεων alcantara, μπάκετ καθίσματα, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει από premium ηχοσύστημα της JBL μέχρι πανοραμική ηλιοροφή.

Το Corolla Cross Nightsade αφορά -αρχικά τουλάχιστον- την αγορά της Αμερικής, συνεπώς είναι διαθέσιμο μόνο με τον κορυφαίο 2.0λιτρο υβριδικό των 197 ίππων. Επιδόσεις δεν ανακοινώνονται για το Nightsade, αλλά δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το απλό Corolla Cross. Άρα τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 8,1 δλ. και η τελική περιορίζεται στα 180 χλμ./ώρα. Ούτε τιμές αναφέρει η Toyota, όμως σίγουρα θα είναι ακριβότερο από τις 27.970 δολάρια (26.460 ευρώ) που κοστίζει το απλό Corolla Cross 2.0 Ηybrid 199 PS.

Get it on Google Play Download on the App Store