Νέα Mercedes-AMG SL 63 Manufactur Big Sur

Για να γιορτάσει την έναρξη της Pebble Beach Automotive Week, η Mercedes-Benz επίκειται να παρουσιάσει την ειδική έκδοση AMG SL 63 Manufactur Big Sur 2024. Το πρόγραμμα Manufactur παρέχει εξαιρετικές λεπτομέρειες και διακριτικά χρώματα και φινιρίσματα για να προσφέρει στους πελάτες της ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης. Διαθέσιμο αποκλειστικά για την αγορά των ΗΠΑ, το μοντέλο περιορισμένης έκδοσης θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του στο Mercedes-Benz Star Lounge στο Pebble Beach, CA στις 17-19 Αυγούστου.

Εμπνευσμένη από τα χρώματα των μαγευτικών ηλιοβασιλεμάτων της ακτής του Ειρηνικού, η Mercedes-AMG SL 63 Manufactur Big Sur ολοκληρώνεται στην ξεχωριστή απόχρωση Manufactur Orange Flame Metallic. Το εντυπωσιακό χρώμα βαφής εφαρμόζεται στο αμάξωμα με ιδιαίτερη προσοχή στο εργοστάσιο, ενώ εξαρτήματα όπως ο μπροστινός και ο πίσω προφυλακτήρας βάφονται στο το χέρι για να εξασφαλιστεί η υψηλότερη δυνατή ποιότητα φινιρίσματος. Πράγματι σε αυτή την ειδική έκδοση τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη, με την παραμικρή λεπτομέρεια να κάνει τη διαφορά.

Η μοναδική βαφή συμπληρώνεται από έναν εξαιρετικό συνδυασμό αντιθέσεων, από το AMG Exterior Chrome Package. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται αποκλειστικές μαύρες δαγκάνες φρένων υψηλής απόδοσης, μαύρη μαλακή οροφή και μαύρες ζάντες AMG Forged Cross-Spoke 21 ιντσών. Το έμβλημα AMG κοσμεί την μπροστινή όψη πάνω από τη μάσκα του ψυγείου για πρώτη φορά στο roadster AMG SL. Υπέροχες λεπτομέρειες τονίζονται και στο εσωτερικό του μοντέλου. Το χειροποίητο δέρμα Manufactur Mystic Red/Black Nappa με πορτοκαλί ραφές εκτείνεται σε όλη την καμπίνα. Αυτό περικλείει τα καθίσματα, το τιμόνι, το υποβραχιόνιο, τα κεντρικά πάνελ θυρών και τον πίνακα οργάνων. Τα στάνταρ ενεργά καθίσματα έρχονται με ενσωματωμένη τη δυνατότητα μασάζ. Στα πατάκια δαπέδου βρίσκουμε κεντημένο το λογότυπο AMG. Η επένδυση στην κεντρική κονσόλα είναι φινιρισμένη με εντυπωσιακή την ιδιαίτερη βαφή Manufactur Orange Flame Metallic. Η πόρτα της κεντρικής κονσόλας είναι διακοσμημένη με το λογότυπο Manufactur σε γυαλιστερό χρώμα, τονίζοντας την εξαιρετική δεξιοτεχνία του οχήματος.

Ως προς τον εξοπλισμό, το γερμανικό premium roadster είναι εξοπλισμένο με ένα αξιοπρόσεκτο πακέτο βασικού εξοπλισμού, που αποσκοπεί στη βελτίωση της άνεσης, της ασφάλειας και της δυναμικής οδηγικής απόδοσης. Αυτό περιλαμβάνει το Performance Trim Line με σύστημα ανύψωσης μπροστινού άξονα, το πακέτο AMG DYNAMIC PLUS και το AMG ACTIVE RIDE CONTROL Suspension, καθώς και το Burmester HighEnd 3D Surround Sound System, AMG Light Display και Driver Assistance Package.

Στην καρδιά αυτού του μοντέλου ειδικής έκδοσης βρίσκεται ένας χειροποίητος AMG 4.0L V8 Biturbo κινητήρας, απόδοσης 577 ίππων και 799 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με το κιβώτιο AMG SPEEDSHIFT MCT 9G και την πλήρως μεταβλητή τετρακίνηση AMG Performance 4MATIC+, η επιτάχυνση από στα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 315 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store