Ακόμα πιο σπορ το νέο Hyundai Tucson N Line

Η Hyundai παρουσιάζει την πιο σπορ έκφανση του ανανεωμένου Tucson, προικίζοντας το εξαιρετικά εμπορικό της SUV με τα καλούδια της σειράς N Line και κάνοντάς μας να τη συγχωρούμε, που ακόμα δεν έχει λανσάρει καθαρόαιμο Tucson N.

Τα «Parametric Jewels» σχήματα στη μάσκα που «κρύβουν» και τα φωτιστικά σώματα έχουν αποκτήσει γωνίες στις άκρες τους, ενώ στη μάσκα έχει τοποθετηθεί διακριτικά και το λογότυπο N Line. Πλήρως ανασχεδιασμένος είναι ο προφυλακτήρας με την πιο μυώδη εμφάνιση και τη μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα. Στο πλάι, όλα τα τμήματα είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος (δεν υπάρχουν τα μαύρα προστατευτικά) και συνδυάζεται με διχρωμία στην οροφή και στους καθρέπτες με το μαύρο χρώμα. Έντονα δυναμικό είναι και το πίσω άκρο με το νέο προφυλακτήρα, το διαχύτη και τη διπλή απόληξη της εξάτμισης. Το όλο πακέτο συμπληρώνουν οι πολυάκτινες ζάντες των 19 ιντσών με ελαστικά 235/55, οι οποίες κρύβουν πίσω τους κόκκινες δαγκάνες για τα φρένα.

Διαφορές απαντώνται και στο εσωτερικό του νέου Tucson N Line, όπου κυριαρχεί ο σκουρόχρωμος διάκοσμος με τις κόκκινες ραφές στα καθίσματα, τις πόρτες, το τιμόνι και το ταμπλό, συνοδεία ερυθρών αποχρώσεων από τον ambient φωτισμό. Τα μπάκετ καθίσματα, που συνδυάζουν δέρμα και alcantara, μαζί με την αλουμινένια πενταλιέρα ολοκληρώνουν τον εστιασμένο χαρακτήρα της καμπίνας.

Όπως και το στάνταρ Tucson, έτσι και το N Line εξοπλίζεται με την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση ECS (Electronically Controlled Suspension). Στο Tucson N Line οι τεχνικοί της Hyundai στην Ευρώπη δημιούργησαν ένα ξεχωριστό σετάρισμα για καλύτερο έλεγχο του αμαξώματος και πιο κοφτερή οδηγική αίσθηση, διατηρώντας το επίπεδο της άνεσης. Το πιο σπορ Tucson παρουσιάστηκε στην Κορέα, δίχως να ανακοινώνονται οι κινητήρες με τους οποίους συνδυάζεται. Λογικά, πάντως, θα προσφέρεται με την πλήρη γκάμα του μοντέλου.

Get it on Google Play Download on the App Store