Νέο Honda Integra Limited με αγωνιστικό αέρα

Την πιο «αγωνιστική» έκδοση του Integra παρουσίασε η Honda, προς το παρόν αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας, ντύνοντας το αμάξωμα σε ερυθρόλευκα χρώματα που παραπέμπουν στις εποχές της BAR-Honda, στη Formula 1.

Το Integra Anniversary Special Limited Edition «βγάζει μάτι» με την κόκκινη λωρίδα που διατρέχει το πάνω μέρος, συνοδευόμενη από δυο εξίσου χορταστικά αυτοκόλλητα στις πόρτες, συν τα κόκκινα καλύμματα για τους καθρέπτες. Και κάπου εδώ, τελειώνουν οι διαφορές σε σχέση με τα απλά Integra. Ούτε διαφορετικές ζάντες, ούτε body kit, ούτε αεροδυναμικά βοηθήματα. Απλά και ξάστερα, μόνο ο χρωματικός συνδυασμός που φέρνει στη σημαία της Ιαπωνίας, και τα «Limited Edition» στις εμπρός πόρτες. Στο εσωτερικό, αντίθετα, το Integra ASLE (για συντομία) βρίθει κόκκινων λεπτομερειών στο ταμπλό και τα καθίσματα, προσφέροντας και αξεσουάρ όπως σακίδιο πλάτης, θερμός και βαλίτσα, μαζί με ηχοσύστημα 12 ηχείων της Bose.

Κάτω από το καπό αναλαμβάνει είτε ο 1.5 VTEC Turbo των 182 ίππων, είτε το γνωστό μας 2.0λιτρο υβριδικό σύνολο e:HEV των 184 συνδυαστικά ίππων. Για ένα αυτοκίνητο σαν το ειδικό Integra, ωστόσο, καλύτερα ταιριάζει ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας, που συνεργάζεται και με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο (προαιρετικά CVT, μοναδική επιλογή στο full hybrid). Το Honda Integra Anniversary Special Limited Edition είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία στην Κίνα, με την  GAC-Honda να υπογραμμίζει πως θα διατεθεί  σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, αλλά και τιμή μόλις 1.688 γουάν (215 ευρώ) υψηλότερη του απλού Integra, που κυμαίνεται μεταξύ 129.000 και 186.900 γουάν (16.552-23.815 ευρώ). Άρα μάξιμουμ το ισοδύναμο των 25.000 ευρώ (γύρω στις 189.000 γουάν).

Get it on Google Play Download on the App Store