Οι τιμές του νέου Toyota C-HR στην Ελλάδα

Από σήμερα, 1 Αυγούστου, το νέο Toyota C-HR αρχίζει την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά, με την εκκίνηση των online κρατήσεων. Μέσω της νέας αυτής πλατφόρμας, οι ενδιαφερόμενοι έρχονται ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του δικού τους C-HR, μιας και μέσω της ολοκλήρωσης της διαδικασίας, οι πελάτες θα λάβουν άμεση προτεραιότητα στην παραλαβή του αυτοκινήτου τους.

Μετά την αποκάλυψη του νέου Toyota C-HR στα τέλη Ιουνίου, η online κράτηση έρχεται να μετουσιώσει το υψηλό ενδιαφέρον των πελατών σε απτή εκδήλωση ενδιαφέροντος αγοράς. Έως και τις 11 Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.toyota.gr, να προχωρούν σε διαμόρφωση της έκδοσης που τους ενδιαφέρει, σε επιλογή του Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου που τους εξυπηρετεί και στη συνέχεια σε online κράτηση, χωρίς κάποια χρέωση.

Το νέο Toyota C-HR διατίθεται στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης τα 29.300€, μέσα από την έκδοση C-ULT, η οποία λανσάρεται με υψηλού επιπέδου εξοπλισμό, ασύγκριτα αναβαθμισμένου έναντι της απερχόμενης γενιάς, σε όλες τις διαστάσεις, με εστίαση στους τομείς της ασφάλειας, τεχνολογίας κινητήρων και πολυμέσων. Από την πρώτη έκδοση ανήκουν πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών, σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect με οθόνη αφής 8 ιντσών και πλήθος συνδεδεμένων και απομακρυσμένων υπηρεσιών, όπως το Cloud σύστημα πλοήγησης και η ρύθμιση της θερμοκρασίας της καμπίνας από το smartphone, ασύρματη ενσωμάτωση στο Apple Car Play, πλήρως LED φωτιστικά σώματα, καθώς, φυσικά, και την 5η γενιά Toyota Hybrid Electric και 3η γενιά Toyota Safety Sense, με το σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου (BSM) στο βασικό του εξοπλισμό.

Στην online πλατφόρμα θα διατίθενται προς κράτηση οι εκδόσεις C-LUB, C-HIC, GR SPORT, PREMIERE EDITION και GR SPORT ULTIMATE EDITION, εξαιτίας της προτεραιότητας που έχει δοθεί στις παραγωγές στα εργοστάσια. Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες παραδόσεις αυτοκινήτων αναμένονται τέλος του 2023.

Get it on Google Play Download on the App Store