Οι τιμές του ανανεωμένου και επετειακού Mazda6

Η Mazda ανακοίνωσε την αναβάθμιση του Mazda6, με βελτιωμένα χαρακτηριστικά οδήγησης, προσθήκη λειτουργιών υποβοήθησης οδηγού και νέες εκδόσεις. Επιπλέον, με αφορμή τον εορτασμό της 20ης επετείου της πρώτης γενιάς Mazda6, κυκλοφορεί η ειδική έκδοση «20th Anniversary».

Από τότε που το πρώτης γενιάς Mazda6 κυκλοφόρησε στην αγορά, τον Μάιο του 2002, ενσάρκωσε πλήρως τη χαρά της οδήγησης που αντιπροσωπεύει η αντισυμβατική ιαπωνική μάρκα. Γνωστό και ως Mazda Atenza στην Ιαπωνία, το Mazda6 έχει υποστεί δύο εκτενείς επανασχεδιασμούς, αλλά συνεχίζει σταθερά να αποτυπώνει αυτό που το χαρακτηρίζει από την πρώτη κιόλας στιγμή, τη χαρά της οδήγησης.

Η «20th Anniversary Edition» διατίθεται μόνο σε δύο δύο χρώματα, τα οποία έχουν παραχθεί με την αποκλειστική τεχνολογία βαφής Takuminuri. Το λευκό Rhodium White Premium και το ολοκαίνουργιο χρώμα αμαξώματος Artisan Red Premium, για πρώτη φορά αποκλειστικά στο Mazda6 «20th Anniversary Edition» Εξωτερικά διακρίνεται για το ανάγλυφο λογότυπο της επετειακής έκδοσης στα μπροστινά φτερά, την επιβλητική ασημί μάσκα και τις ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Η επετειακή έκδοση ξεχωρίζει ακόμα για το μοναδικό εσωτερικό του που περιλαμβάνει επένδυση με δερμάτινα ταμπά καθίσματα Nappa, προσκέφαλο μπροστινού καθίσματος με ανάγλυφο λογότυπο 20ης επετείου και ταμπλό με καφέ ματ φινίρισμα.

Εκτός από την επετειακή έκδοση, το ανανεωμένο Mazda6 προσφέρει τις εκδόσεις Homura και Takumi. Η Homura διακρίνεται για τη μαύρη μάσκα, τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 19’, τα μαύρα καλύμματα καθρεφτών, τις μαύρες σχάρες οροφής στην έκδοση Wagon και τις μπορντό δερμάτινες εσωτερικές επενδύσεις, τονίζοντας περαιτέρω τον σπορ χαρακτήρα του Mazda6.

Η κορυφαία έκδοση Takumi, εκφράζει όλη την εκλεπτυσμένη κομψότητα της Ιαπωνικής σχολής. Στο βασικό εξοπλισμό της περιλαμβάνει ηλιοροφή, μαύρα δερμάτινα εσωτερικά καθίσματα, μεταλλικά διακοσμητικά, εμπρός γρίλια Gunmetal , ηλεκτροχρωμικό εσωτερικό καθρέφτη χωρίς πλαίσιο και διακριτικό εσωτερικό LED φωτισμό.

Κανένας συμβιβασμός δεν έχει γίνει στην ασφάλεια και για αυτό στα πολλαπλά και αναβαθμισμένα συστήματα προστίθεται η νέα λειτουργία υποβοήθησης οδήγησης Cruising & Traffic Support. Οι λειτουργίες ελέγχου προόδου και υποβοήθησης οδήγησης συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης του οδηγού κατά την κυκλοφοριακή συμφόρηση ή σε άλλες περιπτώσεις. Το ασύρματο Apple CarPlay και η επαναφόρτιση (Qi) αποτελούν επιπλέον νέα χαρακτηριστικά.

Get it on Google Play Download on the App Store