Νέα Jeep Renegade και Compass σε έκδοση Altitude

Προσπαθώντας αδιάκοπα για την αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας των μοντέλων της, η Jeep προσθέτει στην γκάμα των εκδόσεων Renegade και Compass MY23 την Altitude, μια επιλογή που ξεχωρίζει για το κορυφαίο value for money που προσφέρει.

Για το Renegade η έκδοση Altitude διατίθεται με τον ήπια υβριδικό 48V e-Hybrid κινητήρα 1.5 λτ. 130 PS (από 30.900 ευρώ) και με το σύστημα Plug-in Hybrid 4xe ισχύος 190 PS (από 45.400 ευρώ). Ο πλούσιος βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ πολλών άλλων στοιχείων σύστημα πλοήγησης, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, τεχνολογία LED στους εμπρός προβολείς, τα πίσω φώτα και τους προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, αυτόματη ενεργοποίηση των προβολέων, ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέφτη, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και οθόνη αφής 8,4 ιντσών για το σύστημα infotainment Uconnect Navi. Εκεί προβάλλεται και η εικόνα από την κάμερα οπισθοπορείας, που επίσης αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού. Παράλληλα, η οδήγηση υποστηρίζεται από πλήθος συστημάτων υποβοήθησης όπως προσαρμοζόμενο cruise control, προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης με αυτόματη πέδηση, αναγνώριση των σημάτων κυκλοφορίας και ενεργό σύστημα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας.

Αντίστοιχα, στο Jeep Compass η έκδοση Altitude περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό όλα τα αυτονόητα για την κατηγορία στοιχεία και διατίθεται επίσης με δύο συστήματα κίνησης: Το ήπια υβριδικό 48V e-Hybrid των 130 PS και την ισχυρότερη έκδοση του Plug-in Hybrid 4xe που αποδίδει 240 PS. Αμφότερα πλαισιώνονται από ευρύ φάσμα συστημάτων ADAS και χαρακτηριστικά που καθιστούν την Altitude μια από τις κορυφαίες value for money προτάσεις της κατηγορίας.

Αναλυτικότερα, η οθόνη αφής 10,1 ιντσών για το σύστημα infotainment Uconnect δεσπόζει στο ταμπλό, έχοντας απόλυτα εργονομική τοποθέτηση και τη δυνατότητα smartphone mirroring. Σε συνδυασμό δε με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, δίνουν στον οδηγό αναλυτική πληροφόρηση κατά τη διάρκεια της διαδρομής, χωρίς να αποσπάται η προσοχή του από το δρόμο. Επιπλέον, τα full LED φώτα μαζί με τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων προσαρμοζόμενο cruise control, ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, αυτόματο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και ποδηλάτων καθώς και ανίχνευση κόπωσης οδηγού, διασφαλίζουν τις μετακινήσεις κάτω από όλες τις συνθήκες, ενώ οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με διαμαντέ φινίρισμα βάζουν τη δική τους πινελιά στην υψηλή αισθητική του μοντέλου.

Όπως και όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις εξοπλισμού των Jeep Renegade και Compass, οι Altitude συνοδεύονται από τις εκάστοτε τρέχουσες προωθητικές ενέργειες, ενώ κοινό παρονομαστή αποτελεί και η εγγύηση για τα μηχανικά μέρη που έχει διάρκεια για 4 χρόνια ή 160.000 χιλιόμετρα.

Get it on Google Play Download on the App Store