Ήρθε το νέο Ford Ranger Wildtrak των 240 ίππων

Η γκάμα του νέου Ford Ranger εμπλουτίζεται τώρα με την άφιξη στην Ελλάδα της πλούσια εξοπλισμένης έκδοσης Wildtrak, η οποία προσφέρει πολυτέλεια, μοναδικές δυνατότητες κίνησης και εκτός δρόμου, αλλά και έξυπνες λύσεις για κάθε επαγγελματία, σε συνδυασμό με απαράμιλλες επιδόσεις χάρη στο νέο ισχυρό κινητήρα ντίζελ.

Δυναμισμός και πολυτέλεια παντός εδάφους

Τολμηρό, γεμάτο αυτοπεποίθηση και με ένα δυναμικό εξωτερικό, το νέο Ranger Wildtrak ξεχωρίζει χάρη στους εντυπωσιακούς εμπρός προβολείς LED, τη νέα τραπεζοειδή μάσκα και τις επιβλητικές ζάντες των 18 ιντσών. Στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου, τα φωτιστικά σώματα είναι σχεδιασμένα σε αρμονία με τα χαρακτηριστικά γραφικά του εμπρός τμήματος δημιουργώντας ένα καθ’ όλα κομψό και καθηλωτικό σύνολο, ενώ έξτρα πόντους πρακτικότητας και ευκολία προσφέρει το νέο πλαϊνό πίσω βοηθητικό σκαλοπάτι καρότσας.

Στο εσωτερικό το νέο Ranger Wildtrak Ranger συνθέτει τον ιδανικό χώρο εργασίας για κάθε επαγγελματία και συγχρόνως ένα ευρύχωρο και συνδεδεμένο περιβάλλον με άφθονες επιλογές άνεσης και αποθήκευσης αντικειμένων. Κύριο χαρακτηριστικό της καμπίνας είναι η κεντρική ψηφιακή οθόνη αφής 12 ιντσών με συνδεσιμότητα Ford SYNC 4, σύστημα πλοήγησης και ενσωματωμένο modem. Είναι εφοδιασμένο μεταξύ άλλων με 8 αερόσακους, σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων, αυτόματη ενεργοποίηση φρένων κατά την όπισθεν, Adaptive Cruise Control και φωτισμός ζωνών οχήματος 360 μοιρών.

Με νέο ντίζελ κινητήρα 3.0 λτ. EcoBlue V6

Το νέο Ranger Wildtrak τροφοδοτείται από τον νέο πετρελαιοκινητήρα 3.0 λτ. EcoBlue V6, με απόδοση 240 ίππων στις 3.250 σ.α.λ. και ροπή 600 Nm από τις 1.750 σ.α.λ. Έτοιμος να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους δοκιμασία και απαίτηση, ο υπερσύγχρονος αυτός ντίζελ κινητήρας συνεργάζεται υποδειγματικά με το αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων, που για μια ακόμα φορά προσφέρει άμεσες και ομαλές αλλαγές, περισσότερη οικονομία αλλά και ευκολία στην οδήγηση.

Διατηρώντας στο ακέραιο τις μοναδικές δυνατότητες κίνησης του Ranger επόμενης γενιάς σε κάθε είδους επιφάνεια, όπως είναι για παράδειγμα η διέλευση υδάτινου εμποδίου 800 χιλιοστών, η έκδοση Wildtrak διαθέτει στάνταρ ένα προηγμένο σύστημα τετρακίνησης με ηλεκτρονικό επιλογέα E-Shifter, έξι επιλέξιμα προφίλ οδήγησης και δυνατότητα κλειδώματος του πίσω διαφορικού για ακόμα πιο υψηλές επιδόσεις σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Από 43.830 ευρώ άνευ φόρων

Το νέο Ford Ranger Wildtrak 3.0 λτ. EcoBlue V6 σε έκδοση αμαξώματος Double Cab είναι τώρα διαθέσιμο στις εκθέσεις του δικτύου των Επίσημων Εμπόρων Ford. Για την απόκτησή του προσφέρεται το πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Finance με προνομιακό επιτόκιο, καθώς και το πρόγραμμα μίσθωσης Ford Lease. Οι τιμές του ξεκινούν από 57.856 ευρώ (43.830 ευρώ προ φόρων και δασμών).

Get it on Google Play Download on the App Store