Διαθέσιμο το νέο Suzuki Vitara Special Edition

To Suzuki Vitara με 4 γενιές στο ιστορικό του, έχει γίνει ένα σύμβολο της κατηγορίας των SUV και είναι εξοπλισμένο για να ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής και της υβριδικής μετακίνησης. Τώρα, με την νέα συλλεκτική έκδοση Vitara Special Edition η εταιρεία «ξανασυστήνει» ένα από τα επιτυχημένα μοντέλα της και λανσάρει μια ειδική εκδοχή που ανεβάζει τον πήχη ακόμα ψηλότερα.

Μπορεί να κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό, ωστόσο παραμένει σε προσιτή τιμή. Αυτή ξεκινά από τις 23.130 ευρώ για την έκδοση GL+ με πλουσιότατο στάνταρ εξοπλισμό και με άμεση διαθεσιμότητα. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει 7 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, αναγνώριση τυφλού σημείου, υποβοήθηση οπίσθιας διασταυρούμενης κυκλοφορίας, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, προβολείς LED, προβολείς ομίχλης, adaptive cruise control, αυτόματο κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, οθόνη αφής 7 ιντσών, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός, ζάντες αλουμινίου κ.λπ.

Το Vitara Special Edition διαθέτει μοναδικές στιλιστικές λεπτομέρειες, που το κάνουν να ξεχωρίζει αμέσως από τις υπόλοιπες εκδόσεις. Η ειδική έκδοση έχει αποκλειστική διχρωμία, με αμάξωμα σε Blue Pearl χρώμα εμπνευσμένο από τις αποχρώσεις του ωκεανού και οροφή σε απόχρωση Galactic Gray Metallic. Επιπλέον λεπτομέρειες αφορούν τις ματ γρίλιες στη μάσκα, τα μαύρα ματ διακοσμητικά στον εμπρός προφυλακτήρα και στα φώτα ημέρας, τα διακοσμητικά φτερών σε επίσης μαύρο ματ χρώμα και το προστατευτικό φιλμ χειρολαβών για έξτρα προστασία από την καθημερινή χρήση και αντοχή στον χρόνο. Στο εσωτερικό νέα προσθήκη αφορά το ρολόι Tough στην κεντρική κονσόλα.

Το νέο Suzuki Vitara Special Edition είναι μοναδικό, κομψό και ξεκάθαρα υβριδικό. Μπορεί το στυλ να ανανεώνεται, αλλά η «οικολογική υπευθυνότητά» του παραμένει καθώς παραμένει Hybrid. Όπως όλα τα υβριδικά αυτοκίνητα της Suzuki, έτσι και το νέο Vitara διαθέτει υβριδική τεχνολογία, χαμηλές εκπομπές ρύπων, εξαιρετικές επιδόσεις και φυσικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Get it on Google Play Download on the App Store