Ηλεκτρικό πατίνι Neoline T28 (+video)

Το ηλεκτρικό σκούτερ Neoline T28 είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τον μοντέρνο σχεδιασμό και θέλουν μια «ισορροπημένη» σχέση μεταξύ τιμής και ποιότητας. Ελαφρύ, αξιόπιστο και πρακτικό, είναι προσαρμοσμένο για χρήση στις σύγχρονες συνθήκες μιας μεγαλούπολης.

Μοτέρ: Ο ηλεκτροκινητήρας των 350W βρίσκεται στον πίσω τροχό, γεγονός που παρέχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  • Χρήση όλης της ισχύος του ηλεκτρικού φρένου (ανάκτηση ενέργειας) χωρίς κανέναν περιορισμό
  • Άνοδος σε ανηφόρα με μεγάλη γωνία
  • Καλύτερος έλεγχος σε ολισθηρές επιφάνειες.
  • Έλλειψη ολίσθησης κατά την οδήγηση σε ανηφόρα.

 

Μηχανισμός πέδησης: Το μοντέλο NEOLINE T28 διαθέτει δύο τύπους φρένων, εμπρός ταμπούρο και E-ABS. Η ευαίσθητη απόκριση του ηλεκτρονικού φρένου σας επιτρέπει να επιβραδύνετε πιο αποτελεσματικά και ομαλά.

Φωτισμός: Έχει ενσωματωμένα πίσω φώτα πορείας, ενώ η μπροστινή λάμπα LED ρυθμίζεται ως προς τη φωτεινότητά αλλά και τη γωνία δέσμης.

Τροχοί: Τα tubeless ελαστικά των 10,5 ιντσών έχουν φαρδύ και βαθύ πέλμα, παρέχοντας καλύτερη πρόσφυση σε δύσκολες συνθήκες λόγω μεγαλύτερης επαφής με το οδόστρωμα. Επιπλέον, χάρη σε αυτή τη δομή του πέλματος, οι τροχοί αποσβένουν αποτελεσματικά τους κραδασμούς κατά την οδήγηση.

Μηχανισμός αναδίπλωσης: Η αναδίπλωση του πατινιού είναι πολύ απλή πιέζοντας μόνο μια λαβή, η οποία βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της κολόνας του τιμονιού. Στη συνέχεια το τιμόνι με την κολόνα κλειδώνει στο πίσω φτερό του σκούτερ για να μπορεί να μεταφερθεί με ασφάλεια.

Μπαταρία: Υπάρχουν 2 επιλογές για την μπαταρία των 36V ως προς τη χωρητικότητα. 13.5Ah Asian και 20Ah Samsung/LG. Η διάρκεια φόρτισης διαρκεί περίπου 9 ώρες. Το βάρος του NEOLINE T28 είναι μόλις 14.2 κιλά. Η τιμή του ξεκινάει από τα 679 ευρώ για τη μπαταρία των 13.5Ah και 819 ευρώ με αυτή των 20Ah.

Get it on Google Play Download on the App Store