Ford Puma 1.5 diesel με 19.150 χλμ. και 8ετή εγγύηση

Το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο της Ford, το μικρό SUV Puma έχει κερδίσει το κοινό με τα δυναμικά του χαρακτηριστικά σε σχεδιασμό και οδική συμπεριφορά και την πρακτικότητά του. Εδώ και σχεδόν ενάμιση χρόνο προσφέρεται αποκλειστικά με τους κινητήρες βενζίνης EcoBoost, ενώ πριν ήταν διαθέσιμο και με τον ιδιαίτερα αποδοτικό πετρελαίου 1.5 EcoBlue.

Ένα τέτοιο ντίζελ Puma, από τα ελάχιστα διαθέσιμα μεταχειρισμένα είναι το συγκεκριμένο. Έχει ταξινομηθεί τον Αύγουστο του 2022 και έκτοτε έχει διανύσει μόνο 19.150 χιλιόμετρα. Καλύπτεται με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, ενώ εντάσσεται στο πρόγραμμα Ford Approved και συνοδεύεται με πλήρες ιστορικό, φύλο επιθεώρησης για την πιστοποίηση ποιότητας οχήματος, πιστοποίηση χιλιομέτρων κ.λπ.

Πρόκειται για την έκδοση ST-Line, που σημαίνει ότι είναι και πλούσια εξοπλισμένο. Μεταξύ άλλων διαθέτει 6 αερόσακους, τα συστήματα αυτόνομου φρεναρίσματος και υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, ψηφιακό πίνακα οργάνων, οθόνη πολυμέσων 8 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ανέσεις, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, ζάντες αλουμινίου κ.λπ.

Εξαιρετικά ταιριαστός στο Ford Puma είναι ο 1.5 λτ. πετρελαιοκινητήρας με την απόδοση των 120 ίππων και τη ροπή των 285 Nm από τις 1.750 σ.α.λ.. Το μηχανικό αυτό σύνολο προσφέρει σβέλτες επιδόσεις από στάση (0-100 χλμ./ώρα σε 10,3 δευτερόλεπτα) και ειδικά εν κινήσει, με μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση 4,5 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 118 γρ./χλμ. Επίσης, το μικρό SUV διακρίνεται για την πολύ καλή οδική συμπεριφορά, το προσεγμένης ποιότητας εσωτερικό και το μεγάλο πορτ μπαγκάζ των 456 λίτρων (μαζί με το MegaBox των 80 λίτρων).

Το «σαν καινούργιο» αυτό Ford Puma 1.5 EcoBlue ST-Line πωλείται στην τιμή των 24.990 ευρώ, από την Car Center, επίσημο συνεργάτη και εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Ford.

  • Στοιχεία επικοινωνίας:
  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store