Τι «κρύβει» αυτό το Ford Fiesta των 15.990 ευρώ;

To Ford Fiesta στις πιο νέες γενιές του έχει ξεχωρίσει για τα σπορτίφ χαρακτηριστικά του και τη δυναμική εμφάνιση, στοιχεία που είναι πιο τονισμένα στις εκδόσεις ST-Line, αν εξαιρέσουμε το κορυφαίο στην γκάμα Fiesta ST. Ακόμα και από τον αρχικό κινητήρα 1.0 EcoBoost των 125 ίππων, το μικρό Ford διαθέτει πάρα πολύ καλό πάτημα και μεταφέρει ανάλογη αίσθηση στον οδηγό του. Όσον αφορά τα αμαξώματα, πλέον διατίθεται μόνο σε 5θυρο, ενώ λίγο καιρό πριν προσφέρονταν και σε 3θυρο. Ούτως ή άλλως τα 3θυρα αμαξώματα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από την αυτοκίνηση.

Αυτό το Fiesta ST-Line 1.0 EcoBoost 125 hp είναι 3θυρο, ωστόσο αυτό που «κρύβει» στο εσωτερικό του και σε συνδυασμό με την εξωτερική του εμφάνιση, είναι κάτι το ασυνήθιστο. Πρόκειται για εργοστασιακό επαγγελματικό Fiesta Van ST-Line και μόνο όταν ανοίξει η πίσω πόρτα ή οι εμπρός γίνεται η «αποκάλυψη». Το πίσω κάθισμα έχει αφαιρεθεί και στη θέση του έχει τοποθετηθεί διαχωριστικό καμπίνας μαζί με επίπεδο δάπεδο. Ο χώρος φόρτωσης έχει όγκο 0,96 κ.μ., με μέγιστο ύψος 923 χιλιοστά, πλάτος 1.281 χιλιοστά και μήκος 1.283 χιλιοστά.

Το εμπρός τμήμα της καμπίνας είναι ακριβώς ίδιο με του επιβατικού Fiesta ST-Line και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει van. Κοινώς εξοπλίζεται με σπορ καθίσματα, κόκκινες ραφές, σπορ επίπεδο τιμόνι, διακοσμητικά τύπου carbon και φουλ εξοπλισμό με οθόνη 8 ιντσών, κλιματισμό, προφίλ οδήγησης, όλα τα ηλεκτρικά καλούδια, κουμπί εκκίνησης κ.λ.π. Στάνταρ είναι ακόμα το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, οι γνωστές ηλεκτρικές ευκολίες και διάφορα ακόμα.

Ο οδηγός αυτού του Fiesta Van ST-Line 1.0 EcoBoost 125 hp θα ευχαριστιέται να κάνει μικρο-μεταφορές και όποιες άλλες εργασίες, όχι μόνο στην πόλη, αλλά μακρύτερα και σε πιο στριφτερές διαδρομές. Κινητήρας είναι ο γνωστός 3κύλινδρος turbo των 125 ίππων, ο οποίος εξασφαλίζει γρήγορες επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση.

Όσοι ενδιαφέρονται, θα το βρουν στη Ford Car Center, στην τιμή των 15.990 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.). Είναι ταξινομημένο τον Φεβρουάριο του 2020 και έκτοτε έχει διανύσει 19.500 χιλιόμετρα. Επίσης, εντάσσεται στο πρόγραμμα Ford Approved, με δυνατότητα αλλαγής εντός 14 ημερών και πολλά ακόμα προνόμια και εγγυήσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store