Καλή ευκαιρία Mitsubishi ASX με 11.919 χιλιόμετρα

Με το ASX η Mitsubishi έκανε την είσοδό της το 2010 στην ανερχόμενη κατηγορία των μικρομεσαίων SUV, διαγράφοντας μια καλή πορεία όσο καιρό ήταν ανταγωνιστικό. Τώρα και μετά από απουσία αρκετού χρονικού διαστήματος επανήλθε σε μεγάλες αγορές της Ευρώπης με το νέο ASX, το οποίο είναι το Renault Captur με τα σήματα της ιαπωνικής φίρμας. Κατά τη διάρκεια της εμπορικής του σταδιοδρομίας, το πρώτο ASX ανανεώθηκε τέσσερις φορές και δέχτηκε διάφορες αλλαγές στην εμφάνιση και σε κινητήρες.

Το συγκεκριμένο Mitsubishi ASX που υπάρχει σε αγγελία, είναι ελληνικής αντιπροσωπείας και έχει ταξινομηθεί τον Σεπτέμβριο του 2018. Έκτοτε έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα, αφού το οδόμετρό του έχει γράψει μόνο 11.919 χιλιόμετρα. Πωλείται στην τιμή των 17.500 ευρώ, ποσό λογικό για ένα τέτοιο αυτοκίνητο και με δεδομένο ότι με αυτά τα λεφτά τώρα ούτε supermini δεν μπορεί να αγοράσει κανείς. Στον εξοπλισμό του υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως είναι 7 αερόσακοι, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι καθρέπτες, air condition, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, ηχοσύστημα, αισθητήρας βροχής κ.λπ.

Την κίνησή του αναλαμβάνει το δημοφιλές για το μοντέλο μοτέρ βενζίνης 1.6 MIVEC με την ισχύ των 117 ίππων και 154 Nm ροπής. Το μηχανικό αυτό σύνολο είναι ελαστικό και με καλό τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές, ενώ προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 11,5 δλ.). Σε λογικά επίπεδα βρίσκεται η κατανάλωση, αφού σε ρεαλιστικές μεικτές συνθήκες κυμαίνεται στα 7,3 λτ./100 χλμ. Παράλληλα το SUV της Mitsubishi ικανοποιεί και με την οδική του συμπεριφορά, αφού είναι φιλικό, προβλέψιμο και θα καλύψει το οικογενειακό κοινό.

Επαρκέστατο είναι και για τις μετακινήσεις τεσσάρων ατόμων με τις αποσκευές τους (406 λίτρα). Στο εσωτερικό του του Mitsubishi ASX 1.6 MY2018 είχαν γίνει κάποιες αναβαθμίσεις, όπως στην κονσόλα, στις επενδύσεις και στα καθίσματα. Από πλευράς ποιότητας το λεπτό μαλακό υλικό που καλύπτει το εμπρός τμήμα του ταμπλό και το άνω μέρος των εμπρός θυρών ικανοποιεί, όπως επίσης και η συναρμογή.

Get it on Google Play Download on the App Store