Καινούργιο Ford Kuga 1.5 με έκπτωση 3.700 ευρώ

Μεγάλη ευκαιρία αποτελεί αυτό το καινούργιο και πλουσιοπάροχο Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150 PS ST-Line, γιατί προσφέρεται με έκπτωση που αγγίζει τις 3.700 ευρώ. Έχει ταξινομηθεί τον περασμένο Αύγουστο, όμως δεν έχει κάνει χιλιόμετρα και τώρα πωλείται στην προνομιακή τιμή των 32.490 ευρώ (αρχική τιμοκαταλόγου 36.148 ευρώ).

Το πληθωρικό μεσαίο SUV της Ford με το δυναμικής αισθητικής αμάξωμα των 4.614 χιλιοστών, φέρει το σπορτίφ πακέτο εξοπλισμού ST-Line, το οποίο τονίζει περισσότερο την «αθλητική» του εμφάνιση, τόσο εξωτερικά, όσο και στο εσωτερικό. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει τα πάντα, όπως είναι 7 αερόσακους, στα συστήματα αυτόνομου φρεναρίσματος, υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας και επιτήρησης τυφλών σημείων, οθόνη αφής 8 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, αυτόματους προβολείς και υαλοκαθαριστήρες, διζωνικό κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου κ.λπ. Επιπλέον εξοπλίζεται με σπορ τιμόνι ST-Line με δερμάτινη διάτρητη επένδυση, δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων με επένδυση αλουμινίου, κόκκινες ραφές, μαύρη οροφή εσωτερικά κ.λπ.

Πέρα από το ότι διαθέτει όλα τα συστήματα ασφαλείας, ανέσεων και διάφορα ακόμα αξεσουάρ, το Kuga είναι πολύ γενναιόδωρο και σε χώρους, εξυπηρετώντας άνετα τις μεταφορικές ανάγκες έως 5 επιβατών. Στο πίσω μέρος της καμπίνας του ο αέρας για τα πόδια είναι πολύς και για τους πιο ψηλούς, ενώ την πρακτικότητα ενισχύει σημαντικά το συρόμενο κάθισμα. Ανάλογα τη θέση του, η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ κυμαίνεται μεταξύ 475 έως 645 λίτρα. Παράλληλα το εσωτερικό του Kuga κερδίζει τις εντυπώσεις με το μοντέρνο, μινιμάλ σχεδιασμό του, όπως και με την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Το εικονιζόμενο Kuga της προσφοράς, εφοδιάζεται με τον αποδοτικό 4κύλινδρο turbo κινητήρα 1.5 EcoBoost, ισχύος 150 ίππων και 240 Nm ροπής. Δύναμη αρκετή για να εξασφαλίζει γρήγορες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 9,7 δλ.), με λογική κατανάλωση 6,6 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 149 γρ./χλμ. (104,3 ευρώ τέλη κυκλοφορίας). Τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του συμπληρώνει και η εξαιρετική οδική του συμπεριφορά, όπως και η ευχάριστη οδηγική αίσθηση που μεταφέρει στον χρήστη του.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store