Καινούργιο Ford Focus για οδηγούς μέσα στη χλιδή

Αυτοκίνητα με μηδέν χιλιόμετρα και ετοιμοπαράδοτα σπανίζουν αυτή την περίοδο (ανεξαρτήτως κατασκευαστή), ωστόσο με ένα ψάξιμο μπορεί να βρεθούν κάποια. Μια τέτοια περίπτωση είναι το Ford Focus που βλέπετε, το οποίο δεν είναι μια «απλή» έκδοση, αλλά η πολυτελής Vignale.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα υπερπλούσιο 1.0 EcoBoost 125 hp με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και με πρώτη ταξινόμηση τον Μάιο του 2021, αλλά χωρίς να έχει πατήσει στους δρόμους. Στον εξοπλισμό του διαθέτει 6 αερόσακους, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, διατήρηση λωρίδας, οθόνη αφής 8 ιντσών, σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος, adaptive cruise control, navigation, θερμαινόμενα καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο σαλόνι, ζάντες αλουμινίου και πάρα πολλά ακόμη.

Ο γνωστός 3κύλινδρος turbo 1.000άρης κινητήρας αποδίδει 125 ίππους και 170 Nm ροπής και με το 8άρι κιβώτιο προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 11,1 δλ. και τελική ταχύτητα 195 χλμ./ώρα. Η εργοστασιακή κατανάλωση είναι 5,8 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 138 γρ./χλμ.

Αυτό το premium ολοκαίνουργιο Focus θα το βρείτε στον Επίσημο Έμπορο της Ford, την Ford Car Center, στην τιμή των 27.490 ευρώ (δείτε εδώ την αγγελία). Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο είναι Ford Approved, που σημαίνει ότι συνοδεύεται και με πολλές πρόσθετες παροχές (π.χ. δυνατότητα αλλαγής εντός 30 ημερών).

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store