Οι νικητές του διαγωνισμού με δώρο κατάδυση γνωριμίας

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κοινού για το διαγωνισμό με δώρο 2 καταδύσεις αναψυχής, που διοργάνωσε το www.autogreeknews.gr σε συνεργασία με το καταδυτικό κέντρο Aqua Team Porto Rafti. Το εν λόγω καταδυτικό κέντρο είναι πρότυπο στο χώρο των καταδύσεων, μιας και διαθέτει προηγμένο εξοπλισμό για όλα τα επίπεδα αυτοδυτών, αλλά κι άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για όλα τα είδη κατάδυσης (είτε αναψυχής, είτε τεχνική).

Οι δύο μεγάλοι νικητές είναι οι εξής:

Τσεριτζόγλου Σπύρος

Νίκος Βάσω

Το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να επικοινωνήσουν με τη σχολή (τηλ. 2299401087) για να κανονίσουν τη μέρα κι ώρα που τους βολεύει.

Το πρόγραμμα γνωριμίας με την κατάδυση Discover Scuba Diving, απευθύνεται σε κάθε αρχάριο που δεν είχε πρότερη εμπειρία με την κατάδυση και για ηλικίες 10 ετών κι άνω. Σας δίνει τη δυνατότητα να λύσετε μια πολύ βασική απορία σας, για το πως είναι να αναπνέει κανείς κάτω από το νερό! Αν και δεν είναι πρόγραμμα πιστοποίησης κατάδυσης, το Discover Scuba Diving είναι μια γρήγορη και εύκολη αρχή για να γνωρίσετε ότι χρειάζεται ώστε να εξερευνήσετε τον υποθαλάσσιο κόσμο. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία με καταδύσεις, αλλά πρέπει να είστε σε λογική φυσική κατάσταση. Πρώτα το πρόγραμμα ξεκινά από τη θεωρία και τη γνωριμία και ακολουθεί η πρακτική εφαρμογή με τον καταδυτικό εξοπλισμό και μια υπέροχη βόλτα σε βάθος 5 μέτρων.

Εμείς ευχόμαστε καλή βουτιά στον υπέροχο θαλάσσιο κόσμο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαγευτείτε και θα συνεχίσετε την εκπαίδευση.

Get it on Google Play Download on the App Store