Militaire πρησμένη Toyota Supra από την Ταϊβάν

Η Toyota Supra τόσο η υπάρχουσα, όσο και του παρελθόντος, είναι ένα μοντέλο που oι βελτιωτές λατρεύουν να ασχολούνται μαζί του. Καλή ώρα η η Zacoe Performance, μια εταιρεία από την Ταϊβάν που ειδικεύεται στην κατασκευή ιδιαίτερων bodykit.

Μια πρόσφατη δημιουργία της αφορά την νέα Supra για την οποία επέλεξε ένα «κουστούμι» που την κάνει να μοιάζει μεκαρχαρία! Λίγο το χρώμα, που είναι μια ιδιαίτερη απόχρωση του πράσινου, λίγο και οι τρεις αεραγωγοί ψηλά στο καπό και στην αρχή των εμπρός φτερών που θυμίζουν βράγχια, βοήθησε σε αυτόν τον παραλληλισμό. Από εκεί κι έπειτα το υπόλοιπο bodykit ξεχωρίζει με τα έντονα πρηξίματα (η κατασκευάστρια εταιρεία δεν ανέφερε πόσο έχει φαρδύνει το αμάξωμα) και τις έντονες ακμές, με τα μέρη του να είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Ακόμα ένα στοιχείο που εντυπωσιάζει είναι το μυώδες καπό με τα ανοίγματα στο κέντρο του, που απομακρύνουν τη θερμότητα από τον κινητήρα.

Διαφορετικά είναι και τα μαρσπιέ, αρκετά πιο αιχμηρά από τα εργοστασιακά, που σε συνδυασμό με το νέο πίσω προφυλακτήρα και το διαχύτη, αλλά και την σεβαστών διαστάσεων την αεροτομή, ολοκληρώνουν το κομμάτι του bodykit. Η Zacoe Performance προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει το κόστος αγοράς για το συγκεκριμένο βελτιωτικό πακέτο, ενώ δεν έκανε και καμία αναφορά για μηχανικές βελτιώσεις ή για κάποιο «πείραγμα» στην ανάρτηση. Προφανώς, όμως, μιλάμε για coilover kit που χαμηλώνει δραματικά την απόσταση από το έδαφος, κλείνοντας παράλληλα το διάκενο μεταξύ ελαστικού-θόλου.

Get it on Google Play Download on the App Store