Κολασμένη BMW M4 με 700+ ίππους

Η BMW M4 είναι ένα αυτοκίνητο όνειρο, το οποίο πολλοί θα ήθελαν να έχουν στο γκαράζ τους. Για κάποιους όμως δεν είναι αρκετή η εργοστασιακή της έκδοση και θέλουν να της δώσουν ξεχωριστό στυλ που θα ταιριάζει απόλυτα με τα γούστα τους αλλά και να την κάνουν ακόμη πιο ισχυρή.

Δείτε ακόμη: BMW X6 M με 823 άλογα και υπέρτατη πολυτέλεια

Ένας από αυτούς είναι και ο ιδιοκτήτης της πρωταγωνίστριάς μας, που ποζάρει στον φακό του AlekoPhotography στην τοποθεσία Tampa Bay της Φλόριντα, επιδεικνύοντάς μας τα κάλλη της. Αυτή η κολασμένη BMW M4 λοιπόν, εφοδιάζεται με δύο τούρμπο της PURE Stage 2, τα οποία σε συνδυασμό με την εξάτμιση τιτανίου από την Akrapovic φτάνουν την ιπποδύναμη στους 712 ίππους (στον τροχό, όπως ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης). Όπως είναι λογικό η μετατροπή αυτή έκανε αναγκαία και την ύπαρξη νέου συμπλέκτη, που είναι της SSP Spec R Clutch, ενώ σειρά πήρε ο άξονας μετάδοσης ο οποίος είναι της Diversified Shaft Solutions. Τέλος, η ανάρτηση είναι KW Variante3 coil over φυσικά.

Διαβάστε επίσης: BMW M550i με body kit AC Schnitzer και πολύ χλιδή

Όσον αφορά στο αισθητικό κομμάτι, η BMW M4 που βλέπουμε πιο πάνω έχει να επιδείξει σπλίτερ και σπόιλερ της M-Performance, καπάκια εξωτερικών καθρεφτών από ανθρακονήματα, αεροδυναμικό διαχύτη της Vorsteiner και αεροτομή PSM Dynamic V2. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε παρά να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στις ζάντες της ADV.10 M.V2 CS 20 ιντσών σε κόκκινο χρώμα που πραγματικά είναι το… κερασάκι στην τούρτα.

Get it on Google Play Download on the App Store