Η Irmscher σε σπάνια βελτίωση του Opel Vivaro

Η Irmscher είθισται να βελτιώνει Corsa, Astra και Insignia, αλλά ψυχή έχουν και τα επαγγελματικά της Opel. Το Vivaro συγκαταλέγεται στα πιο επιτυχημένα της κατηγορίας, με τον Γερμανό tuner να το επιβραβεύει λανσάροντας μια πολύ σπάνια βελτιωτική εκδοχή του.

Το is3 Black Phantom 2.0 βασίζεται στο Vivaro Combi και γιορτάζει τα 68α γενέθλια της Irmscher, όπως δηλώνουν τα χρυσαφί αυτοκόλλητα στο πλάι. Οι χρυσαφί λεπτομέρειες γενικά αποτελούν κύριο κομμάτι της εμφάνισης, καλύπτοντας τα πλαίσια των παραθύρων, το περίγραμμα των εισαγωγών του προφυλακτήρα, τις δαγκάνες των φρένων, τα μπουλόνια των τροχών και τη μάσκα, από την οποία -κλασικά για Irmscher- απουσιάζει το σήμα της Opel. Splitter και ποδιές  δεν γινόταν να λείπουν, ούτε η ευμεγέθης αεροτομή στην κορυφή της πέμπτης πόρτας, σε ένα πολύ απειλητικό ανθρακί χρώμα για το αμάξωμα και μαύρη απόχρωση στις πανέμορφες 20άρες ζάντες Hydra Star. Το οπτικό σκέλος ολοκληρώνεται από  ελατήρια χαμηλώματος 30 χλστ., που είναι και η μοναδική παρέμβαση σε μηχανικό στοιχείο.

Οι κινητήρες παραμένουν απαράλλαχτοι, με τον 2.0λιτρο Multijet να προσφέρεται σε 3 εκδόσεις ισχύος (120, 140 και 165 ίππων) και να συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο. Με τέτοια εμφάνιση, βέβαια, η επιλογή του κορυφαίου κινητήρα είναι μονόδρομος. Για όποιον προλάβει να παραγγείλει το is3 Black Phantom 2.0, καθώς η διαθεσιμότητα θα περιοριστεί στα μόλις 100 κομμάτια.

Get it on Google Play Download on the App Store