Νέο αυτοκίνητο φθηνότερο από μεταχειρισμένα!

Αρκετοί που ψάχνουν για αυτοκίνητο, έρχονται στο δίλημμα να αγοράσουν καινούργιο ή με τα ίδια λεφτά μεταχειρισμένο λίγων ετών. Βέβαια με τις ανατιμήσεις που έχουν γίνει σε κάθε περίπτωση, μη φανταστείτε χαμηλά ποσά της τάξεως των 10.000 ευρώ, αφού με αυτά τα λεφτά νέο αμάξι δεν υπάρχει, ενώ τα μεταχειρισμένα είναι «φορτωμένα» με αρκετά χρόνια και χιλιόμετρα.

Το φθηνότερο καινούργιο αυτοκίνητο στην Ελλάδα

Αυτή την στιγμή το νέο μοντέλο που πωλείται στη χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα, είναι το Fiat Panda 1.0 Hybrid. Κοστίζει από 13.600 ευρώ, όταν supermini 5ετίας πωλούνται ακριβότερα! Οπότε το μίνι ιταλικό SUVάκι αποτελεί τη μόνη λύση για όσους θέλουν ένα νέο αυτοκίνητο με όλες τις εγγυήσεις και τη σιγουριά του καινούργιου, που συνεπάγεται μηδέν φθορές και το ρίσκο της βλάβης, τρακαρίσματος κ.λπ. του μεταχειρισμένου. Συν του ότι είναι το πλέον ιδανικό αυτοκίνητο για τις αστικές μετακινήσεις, για κάθε φύλο και ηλικία.

Στον στάνταρ εξοπλισμό του Fiat Panda ανήκουν τα πολύ βασικά στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας, όπως είναι 4 αερόσακοι, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, air condition, τιμόνι ρυθμιζόμενο σε ύψος και ραδιόφωνο με έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών, USB, Bluetooth. Από εκεί και πέρα διατίθενται τρία πακέτα εξοπλισμού, στην τιμή των 816 ευρώ έκαστο. Ανάλογα το πακέτο περιλαμβάνονται στοιχεία όπως είναι αισθητήρες φωτός και βροχής, αυτόματος κλιματισμός, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, προβολείς ομίχλης, σκούρα πίσω τζάμια, οθόνη αφής 7 ιντσών κ.λπ.

Οικονομία και στη χρήση

Το Fiat Panda 1.0 Hybrid δεν είναι μόνο πολύ οικονομικό ως προς την αγορά του, αλλά και στη χρήση. Ο νέος 3κύλινδρος ατμοσφαιρικός 1.000άρης κινητήρας με το ήπιο υβριδικό σύστημα 12V προσφέρει χαμηλή κατανάλωση, ενώ με εκπομπές CO2 109 γρ./χλμ. εξασφαλίζει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και ελεύθερη είσοδο στο Δακτύλιο της Αθήνας. Το μηχανικό αυτό σύνολο με τους 70 ίππους και τα 92 Nm ροπής είναι ιδιαίτερα πολιτισμένο, χωρίς δονήσεις, κραδασμούς και ενοχλητικούς θορύβους, καθώς και επαρκέστατο για τις μετακινήσεις στην πόλη. Προσφέρει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 13,9 δευτερόλεπτα και μεικτή κατανάλωση κοντά στα 6,5 λτ./100 χλμ.

Εξαιρετικά άνετο στην πόλη

Το Panda θα γίνει το δεξί χέρι του οδηγού που κινείται στην πόλη, μιας και εξαιρετικά ευέλικτο, εύκολο στους χειρισμούς και στο παρκάρισμα. Οι μαζεμένες του διαστάσεις (μήκος 3.686 χιλιοστά), η υπερυψωμένη θέση οδήγησης και οι πολλές γυάλινες επιφάνειες είναι ορισμένα στοιχεία που εκτιμώνται δεόντως. Το ίδιο ισχύει και για τη μαλακή ρύθμιση των αναρτήσεων, αφού το Panda περνάει πάνω από τις ανωμαλίες των δρόμων χωρίς να ταλαιπωρούνται οι επιβάτες. Στα θετικά του γνωρίσματα ανήκουν τα αναπαυτικά καθίσματα, οι καλοί χώροι για τέσσερις επιβάτες και το πρακτικό πορτ μπαγκάζ των 225 λίτρων με το μεγάλο άνοιγμα. Παράλληλα, η καμπίνα του είναι πολύ καλά φτιαγμένη και με αρκετές θήκες για μικροαντικείμενα.

Get it on Google Play Download on the App Store